Καλησπέρα ένας φίλος έχει αυτό το κινητό πήγα να του περάσω την τελευταία 6.5.5 εμφανίζεται το mi και κάνει επανακινηση και εμφανίζεται πάλι το mi και κάνει συνέχεια το ίδιο
[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
και μέσω αναβάθμισης βγάζει συνέχεια το mi και επανακινηση μέσω recovery από αναβάθμιση το ίδιοΟ/H Bodai έγραψε:
Με ποιό τρόπο προσπαθείς να την περάσεις την 6.5.5 @m@devill ??
Power button και volume up δεν μπαίνει σε recovery -
-
εβαλα το flashify άλλα δεν μπορούσα να βρω το TWRPΟ/H Bodai έγραψε:
Με fastboot περνάς το TWRP??? Και πώς γίνεται?? -
Το TWRP πού μπορώ να το βρω για τό συγκεκριμένο μοντέλοΟ/H m@devill έγραψε:
εβαλα το flashify άλλα δεν μπορούσα να βρω το TWRPΜε fastboot περνάς το TWRP??? Και πώς γίνεται??Ο/H Bodai έγραψε:
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις που κάνω -
-
Ορίστε εδω υπάρχει ενα πολύ καλό TWRP απο τον δικό μας @michael => TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
-
δεν έχει μέσα το Gucci TWRP και πώς θά το περάσω αφού δεν μπορώ να μπω σε recovery modeΟ/H Bodai έγραψε:
Ορίστε εδω υπάρχει ενα πολύ καλό TWRP απο τον δικό μας @michael => TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Εγώ φίλε το έστειλα το gsam έβαλα άλλο..... αυτο τα ίδια μου έγραφε......απατηΟ/H billyrek έγραψε:
Το εβγαλα απο το ρευμα στις 8,00 το πρωι και το αποτελεσμα του gsam ειναι στις 21,00 το βραδυ. Ειναι 13 ωρες. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η οθονη να ειναι ανοιχτη πανω απο 4 ωρες γιατι και στην τσεπη που το βαζω παταω πρωτα το κουμπι και το κλεινω απο συνηθεια. Εκτος αν βραχυκυκλωνει. Η τσεπη του μπουφαν που το βαζω ειναι εσωτερικη και πολυ φαρδια. ΣΤο φβ ημουν 1 ωρα και 38 λεπτα ενω το συστημα android λεει 1 ωρα και 38 δευτερολεπτα. Καμμια σχεση. Δεν κανω κατι αλλο. Μιλαω και μπαινω φβΟ/H mixaliscy έγραψε:
Φίλε μου εκεί λέει ότι είχες 12 ώρες οθόνη ανοιχτή !!!
Πάτησε πάνω στο Fb και στο android να δούμε τι ακριβώς και πόσο ήσουν και σε αυτά
Μήπως έχεις καμία θήκη που σου ανοίγει την οθόνη και εσύ το έχεις στην τσέπη νομίζοντας πως είναι κλειστό?"
Ποιο εβαλες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ειναι το Xiaomi Redmi Note 1S LTE (4G Dual Sim)Ο/H Bodai έγραψε:
Για το Redmi Note 4G δεν μιλάμε @m@devill ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα