Το είχαμε λύσει αυτό το πρόβλημα πριν μερικές ROM και απομένει να δούμε τώρα γιατί εξαφανίζεται μερικές φορές η επιλογή "Πρόσβαση root" από το Κέντρο Ασφαλείας (στις τελευταίες εκδόσεις) για να ξαναενεργοποιήσουμε το root.Ο/H gkalen έγραψε:
@dnomikos
Βασική πληροφορία , γιατί όπως είπα και πριν αυτό διάβασα κι εγώ στο xiaomi eu .
Thanks !!!
[GTV-6.5.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 6/5 23:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Πρόβλημα με gps και μάλλον conflict με bluetooth σε redmi note 2. Δεύτερη συνεχόμενη rom με το ίδιο πρόβλημα.
-
Παίδες καλημέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους !!
Ξέρουμε αν και μήπως στο Mi-3W θα γίνει release η MIUI 8;
Βλέπω ότι στη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές δεν υπάρχει και μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει το Mi4 που στην ουσία είναι το ίδιο τηλέφωνο πάνω κάτω...
Ρωτάω γιατί αυτή τη στιγμή είμαι με Cyanogen 12 και είμαι πολύ ευχαριστημένος για να τη βγάλω, αλλά μία MIUI 8 πάντα θα μου προσέλκυε το ενδιαφέρον
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! -
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
καλημέρα υπάρχει πρόβλημα με το ρολόι δεν χτυπάει το ξύπνημα στο redmi note 4g ....στις δύο τελευταίες rom.
" Γεωπόνος”
-
το θεμα με το LED που δεν αναβοσβηνει μετα απο αναπαντητη κληση και ειδοποιησεις παραμενει αλλα μικρο το κακο!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
το θεμα με το LED που δεν αναβοσβηνει μετα απο αναπαντητη κληση και ειδοποιησεις παραμενει αλλα μικρο το κακο!!!!!!
Γενικοτερα, οταν γραφουμε για καποιο προβλημα, καλο ειναι να λεμε και σε ποιο τηλεφωνο, μιας και τα τηλεφωνα μπορει να φορανε την ιδια gtv release αλλα απο κατω εχουν διαφορετικες versions android, με οτι μπορει να σημαινει αυτο. -
Ο/H netblues έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
στις 2 τελευταιες ρομ το εχω παντως αυτο!!
" Γεωπόνος”
-
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στην 6.5.5 δεν δουλεύει το 3g βάζω δεδομένα και δεν κάνει τίποτα
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
καλημέρα υπάρχει πρόβλημα με το ρολόι δεν χτυπάει το ξύπνημα στο redmi note 4g ....στις δύο τελευταίες rom.
οποτε χωρις ηχο τι περιμενεις ...
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα