Διαφήμιση

Τα κινητά δεν προκαλούν την εμφάνιση καρκίνου.

• Τα κινητά δεν προκαλούν την εμφάνιση καρκίνου.

Μελέτη χρονικής διάρκειας 29 ετών απoενοχοποιεί τα κινητά ως παράγοντες που συντελούν στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου.

" Γεωπόνος”

• Είναι δυνατόν να μην προσθέτη ακτινοβολία τον εγκέφαλο ή στο σώμα μας?

Εφ΄ όσον οι ίδιες οι κεραίες κινητών τηλεφώνων σε ακτίνα μεγάλη γύρω τους έχουν πολύ μεγάλη μετρημένη ακτινοβολία.
      Παλιά με τα αρχικά Nokia μας κοκκίνιζε και ζεσταινόταν το αυτί μας !!!!
      Φυσικά έχω ως δεδομένο (δεν ξέρω από ιατρική απλά η γνώμη μου είναι) ότι η συσσώρευση ακτινοβολίας στο σώμα μας , μας εξασθενεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και αλλοίωση των κυττάρων του οργανισμού μας
      Τέλος πάντων, όλα είναι θέμα marketing και διαφήμισης , από τις καθοδηγούμενες μελέτες και ανακοινώσεις που αφήνουν να βγαίνουν στον αέρα !!!
    • και τα ηλεκτρικα καλώδια εχουν κατηγορηθει για προκληση καρκίνου καθώς και κάθε άλλη ηλεκτρική-ηλεκτρονικη συσκευή. Πρέπει να καταλάβουμε οτι καρκινικά κύτταρα δημιουργούνται στον οργανισμό μας κάθε μέρα και ο ίδιος με την χρήση ενός συγκεκριμένου τύπου κατάρρου καταπολεμά αυτά τα "ξένα" σώματα.

Η αύξηση των καρκινικών και οι όγκοι οφείλονται στην αδυναμία του οργανισμού να παράγει αυτόν τον χρήσιμο τύπο (Natural Killer Cells). Και η αδυναμία με την σειρά της οφείλεται στον τρόπο ζωή στην έλλειψη άσκησης στην μη σωστή διατροφή αλλα και στα μεταλαγμένα τρόφημα που ο οργανισμος δν μπορει να αφομοιώσει.

Δεν ευθύνεται ενα πράγμα μόνο του για την παρουσίαση καρκίνου είναι αθροιστική "πάθηση".

Αν πάρεις κάποιον και τον βάλεις να ζει στην φυση και να τρέφεται με φυσικα "καθαρα" προιόντα αλλα καπνίζει 2.5 πακετα την ημερα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα πάθει καρκινο στον πνεύμονα.

Δεν διαφωνω οτι επιρεάζουν, ειδικα τα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα αλλα δν φταίνε μονο αυτά.

Το προβλημα μας είναι η ελλειπης διατροφή και στροφη προς τα τυποποιημενα τροφημα κ προϊόντα.
    • Διαφήμιση