Και μια τελευταία ερωτηση γιατί δεν είμαι και πολυ γνώστης... Στον οδηγο σου γραφεις ότι ειναι αποκλειστικά για το mi5 pro, εμενα είναι το απλο mi5 32GB, το ιδιο ισχυει ε;
Είσαι για σήμερα στο internet cafe του @giangosgr?
O @Bodai λαμβάνει;
Θα έχουμε ζωντανό review. Κανονίστε το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του xiaomi-miui.gr
O @giangosgr θα κανονίσει να μας συνδέσει με μεγάλες ταχύτητες, μιας και έχει τα μέσα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Τελικά έφτιαξε το 4g και το ξυπνητήρι? Ψήνομαι και εγώ να το χτυπήσω το τηλεφωνάκι και θέλω να δω αν έχει προβλήματα γενικότερα.
Δεν το εχω δοκιμασει ακομη, οπως εγραψα και σε αλλο ενα Thread φοβαμαι να το δοκιμάσω μηπως μπρικαρει... 2 φορες το εχω δοκιμασει σε προηγουμενα κινητα και τις 2 ειχα brick-unbrick.
Αν υπαρχει κάποιος απο Πατρα και ειναι διαθεσιμος να με βοηθησει να το κανουμε μαζι καλα θα ηταν...
Τελικά έφτιαξε το 4g και το ξυπνητήρι? Ψήνομαι και εγώ να το χτυπήσω το τηλεφωνάκι και θέλω να δω αν έχει προβλήματα γενικότερα.
Δεν το εχω δοκιμασει ακομη, οπως εγραψα και σε αλλο ενα Thread φοβαμαι να το δοκιμάσω μηπως μπρικαρει... 2 φορες το εχω δοκιμασει σε προηγουμενα κινητα και τις 2 ειχα brick-unbrick.
Αν υπαρχει κάποιος απο Πατρα και ειναι διαθεσιμος να με βοηθησει να το κανουμε μαζι καλα θα ηταν...
μην φοβασαι για τιποτα ειναι σκληρα καριδια τα xiaomi!!!
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
μην φοβασαι για τιποτα ειναι σκληρα καριδια τα xiaomi!!!
Στον οδηγο που λες, ειναι ολα τα βηματα ή χρειαζομαι και τίποτα αλλο οπως το ξεκλειδωμα που λετε απο την xiaomi; το οποιο δεν το εχω κανει :confused: