Διαφήμιση

Xiaomi Mi Max : Επίσημα με οθόνη 6.44" FHD, έως 4GB RAM, έως 128GB και 4.850 mAh

• ναι αλλα πιο αξιοπιστο ειναι μακραν το ....................vickmall :thumbup:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • ίδια τιμή θα παίξει μάλλον παντού...αναμείνατε για προσφορές θα έλεγα

• Ενα review του Xiaomi Mi Max εδω
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    • Διαφήμιση
    • Xiaomi Mi Max : Επίσημα με οθόνη 6.44" FHD, έως 4GB RAM, έως 128GB και 4.850 mAh

Εχθές παρέλαβα το Mi Max 3/32, πραγματικά πολύ όμορφη συσκευή.
      Μόλις έχω καλύτερη εικόνα απ την χρήση θα κάνω και ένα μίνι review...
      Για όσους έρθουν το Σάββατο θα το έχω μαζί μου φυσικά αφού το πήρα για κύρια συσκευή.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
    • Xiaomi Mi Max : Επίσημα με οθόνη 6.44" FHD, έως 4GB RAM, έως 128GB και 4.850 mAh

Λοιπόν κάτι λίγα για την συσκευή μετά από 1 μέρα μαζί της, η οθόνη πολύ καλή και χορταστική, έκανε δύο αναβαθμίσεις του πέρασα playstore και Google services, calendar και contacts συγχρονισαν άψογα, η μπαταρία δείχνει να μην καταλαβαίνει , καλό saturation χρωμάτων... Αρκετά ζωηρά, ο ήχος απ τα ηχεία δυνατός και με σχετικά καλό μπάσο, το τσιτωσα και δεν άκουσα παραμόρφωση.
      Εχει double tap 2 wake απο default, η μπαταρία φαίνεται απίστευτη απ της 6 το παλεύω με τα update και το στήσιμο, είχε 50% όταν το άνοιξα και τωρα έχει 20% και έχω 3 ώρες και 44λεπτα οθόνη.

Η κάμερα όπως την είδα σε χαμηλο φωτισμο είναι μέτρια, λογικά θα φτιάξει λίγο ακόμα μετά από κάποια update, θα καλύψει ομως τον μέσο χρήστη, για ημερήσιες φώτο δεν θα αναφέρω γιατί το 90% των συσκευών βγάζουν καλές φώτο την ημέρα... Γενικά είναι μια πολύ όμορφη και προσεγμένη συσκευή με πολύ καλή κατασκευή, δυνατή μπαταρία, ωραία οθονη με 2.5d γυαλί έναν επεξεργαστή τον γνωστό SD650 και απ το RN3PRO για το 3/32 που έχω εγώ, γιατί το 64αρι και το 128 έχουν τον 652, καλή διαχείριση μνήμης βλέπω σταθερά 1.5 με 1.7 ελεύθερη.

• Διαφήμιση
    • Παιδια,εδω ποτε υπολογιζετε να ασχοληθειτε με το συγκεριμενο?Ρωταω γιατι πουλησα το rn3pro που ειχα και αυριο θα εχω αυτο!! ;)
    • petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω ....
      Κώστας
    • Ο/H ktsak έγραψε:

petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω ....
      Aπο γνωστο μου Κινεζο(!!).Πηρα το 32αρι 320 ευρω.Πιστευω να μη μου επιασε τον ποπο!!Εχω παρει απο αυτον και 3 Νote 3 pro τα οποια τα πουλησα!Το τελευταιο που ειχα εγω,το πουλησα χθες για να παρω αυτο!!Πιστευω να εκανα καλα.Το μονο που σκεφτομαι,ειναι που πρεπει να περιμενω τους εξπερ εδω να αρχισουν να φτιαχνουν καποια Ελληνικη ρομ!Η πλακα ειναι οτι το ξεκλειδειμα με περιμενει!! :P
    • Ο/H koko έγραψε:

@Ampelift πως το νιώθεις στο χερι ως προς το μέγεθος? Μπορείς να το χειριστεις με ενα χερι? Επίσης, ποσο καιρό περιμενες ναα ερθει?

Καλημέρα...
      Είναι μεγάλο τηλέφωνο αλλά γενικά πολύ μαζεμενο για 6.44 ίντσες, επειδή είχα και το Z Ultra το Mi Max είναι αρκετά πιο βολικό στο κράτημα, βέβαια χρήση με το ένα χέρι την ξεχνάς, είμαι 1.90 και με δυσκολία κάνω κάποιες κινήσεις στο ενα χέρι... Είναι και επικίνδυνο να σου πέσει.
      Το αγόρασα από HonorBuy και παρέλαβα σε 1 εργάσιμη.

Ο/H petran66 έγραψε:

Παιδια,εδω ποτε υπολογιζετε να ασχοληθειτε με το συγκεριμενο?Ρωταω γιατι πουλησα το rn3pro που ειχα και αυριο θα εχω αυτο!! ;)

Λογικά θέλει υπομονή γιατί είναι πολύ φρέσκο, εδώ και η Official μόνο stable έχει.

• Διαφήμιση
    • Ο/H petran66 έγραψε:

Ο/H ktsak έγραψε:

petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω ....
      Aπο γνωστο μου Κινεζο(!!).Πηρα το 32αρι 320 ευρω.Πιστευω να μη μου επιασε τον ποπο!!Εχω παρει απο αυτον και 3 Νote 3 pro τα οποια τα πουλησα!Το τελευταιο που ειχα εγω,το πουλησα χθες για να παρω αυτο!!Πιστευω να εκανα καλα.Το μονο που σκεφτομαι,ειναι που πρεπει να περιμενω τους εξπερ εδω να αρχισουν να φτιαχνουν καποια Ελληνικη ρομ!Η πλακα ειναι οτι το ξεκλειδειμα με περιμενει!! :P

Λιγο στον έπιασε, σκέψου ότι εγώ το πήρα 290 τελική τιμη από HonorBuy που είναι γενικά ακριβό μαγαζί και πολλά μεταφορικά (35ευρω).