Λοιπον,εψαξα παρα πολυ και στο vickmail και στο HonorBuy πανω-κατω γυρο στα 290-300 (συνολο) βγαινει!!Ομως ξεχασα να πω,οτι εγω με τα 320 θα παρω μαζι θηκη σκληρη σιλικονης,γιαλι nilkin 9h+ακουστικα xiaomi (τα απλα,δε τα εχω δει ακομα,κατα τις 7 εχω ραντεβου για να παρω ολο το πακετο).Οποτε,νομιζω οτι σχετικα καλη ειναι η τιμη!Χωρια που εχω καλη εξυπηρετιση απο το παιδι.Οτι και να παθει-Θεος φυλαξει-μου το φτιαχνει δωρεαν εδω!Εκτος κι αν ειναι κατι πολυ χοντρο και πρεπει να παει Κινα,αλλα και παλι με 0 κοστος!!Ο/H Ampelift έγραψε:
Λιγο στον έπιασε, σκέψου ότι εγώ το πήρα 290 τελική τιμη από HonorBuy που είναι γενικά ακριβό μαγαζί και πολλά μεταφορικά (35ευρω).Ο/H petran66 έγραψε:
Aπο γνωστο μου Κινεζο(!!).Πηρα το 32αρι 320 ευρω.Πιστευω να μη μου επιασε τον ποπο!!Εχω παρει απο αυτον και 3 Νote 3 pro τα οποια τα πουλησα!Το τελευταιο που ειχα εγω,το πουλησα χθες για να παρω αυτο!!Πιστευω να εκανα καλα.Το μονο που σκεφτομαι,ειναι που πρεπει να περιμενω τους εξπερ εδω να αρχισουν να φτιαχνουν καποια Ελληνικη ρομ!Η πλακα ειναι οτι το ξεκλειδειμα με περιμενει!!Ο/H ktsak έγραψε:
petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω ....
Sent from my MI MAX using Tapatalk