Εγώ ακολούθησα κανονικά τα βήματα, αλλά μόλις φτάνω στο σημείο που πατάω VOLUME DOWN και περιμένω να κιτρινίσει η μπάρα, το κινητό μου δείχνει ότι πάει να μπει σε FASTBOOT mode (δείχνει το σήμα με το λαγουδάκι) και κολλάει εκεί.
Κάνω κάτι λάθος; Μήπως οι Drivers που έβαλα δεν παίζουν σε Windows 10 64bit;
ΥΓ: Χρησιμοποίησα τους MTK-v1.0.14 και κατά την εγκατάσταση έβαλα έκανα "Disable driver signature enforcement."
Για αυτό υποπτεύομαι ότι μάλλον το PC δεν "βλέπει" το κινητό.
Στους MTK αν το pc σου "βλέπει" σωστά την συσκευή θα πρέπει να εχεις ενα πήγαινε - έλα στην συνδεση. Να το βλέπει ... να μην το βλέπει .. και να το βλέπει πάλι ...και στο επόμενο δευτερόλεπτο να χάνεται ... Αν στο κάνει αυτό, τότε είναι θέμα συγχρονισμού, θελει ηρεμία και προσπάθειες..
καλησπερα σας! εκανα update apo to mi pc suite τη ρομ που ειχε το κινητο οταν το αγορασα και τωρα εχει την 8.1 stable 8.1.3.0 (LHNCNDI) . δουλευει μια χαρα αλλα στο facebook αλλαζει τη γραμματοσειρα και δεν εμφανιζει σωστα τα ελληνικα και τα τονισμενα γραμματα. καμμια ιδεα?
ναι απλα με ολες αυτες τις εκδοσεις φοβηθηκα μην το μπρικαρω. με αυτη τη ρομ που εχω τωρα τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη? το bootloader ειναι κλειδωμενο.
Χρόνια πολλά. Αρχίζεις με official rom, ξεκλείδωμα του bootloader, και μετά επιλέγεις ποια από τις ελληνικές εκδόσεις θέλεις (dev, stable). Υπάρχουν οδηγοί, και αν τους ακολουθήσεις προσεκτικά, θα έχεις καινούργιο κινητό, χωρίς προβλήματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk