Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
- Οδηγός
- RedMi Note 3
-
-
Καλημέρα !
πολύ καλός οδηγός , μία λεπτομέρεια-> εδώ είναι το επικαιροποιημένο λινκ για ΜΤΚ drivers VCOM MTK Drivers v1.0.14 for Any MediaTek Based Devices | Xiaomi Tips
Υπάρχει δυνατότητα να έχει βγει νεα έκδοση tgz και να την ψάξουμε να την βρούμε απο κάπου;
Το ρωτάω μιας και το κινητό είναι μιας βδομάδας και κατασκευή έχει Μάρτιο του 2016 και είχε Ελληνικά πριν το κολήσω με τις αφαιρέσεις κινεζιών. -
Ο οδηγός έγινε πράξη 100% και όλα λειτούργησαν τέλεια!
πέρα απο την παραπάνω διευκρίνηση για το λινκ, 2 παρατηρησούλες ακόμα μιας και κάποιος που δεν έχει ξανα κάνει κάτι παρόμοιο μπορεί να μπερδευτεί:
α. στο σημείο που λέει
"γ) Τώρα στο κινητό σου κράτα πατημένο το Volume down κουμπί (προς τα κάτω δηλαδή) και σύνδεσε το καλώδιο
(ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ!!! Κράτα το πατημένο συνέχεια και αφού το έχεις συνδέσει μέχρι να δεις την μπάρα που θα φορτώσει να γίνεται
[u]κίτρινη και να φορτώνει)[/u]
β. στο σημείο που λέει
11) Ένα μεγάλο πράσινο √ θα εμφανιστεί μόλις η διαδικασία του φλασαρίσματος ολοκληρωθεί με επιτυχία όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:
(Αποσυνδέστε το τηλέφωνο απο το USB, ανοίξτε τώρα το κινητό και περιμένετε λίγη ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί το φόρτωμα, ωστόσο οι 3 μπίλιες θα αναβοσβύνουν ενναλάξ, αυτό μπορεί να κάνει γύρω στα 5 λεπτά...)
Ευχαριστώ και πάλι, πάω για τα επόμενα βήματα. -
Το επόμενό μου επιτυχημένο βήμα ήταν το unlock.
Αφού λοιπόν έκανα αίτηση για unlock στο site μέσω του MIUI account απο το κινητό μου (εγγραψα σχόλια "Developement") (λεπτομέρειες εδώ),
αφού λοιπόν μου ήρθε ενημέρωση με SMS στο κινητό νούμερο που είχα δηλώσει ,
πήγα εδώ έκανα download το Mi Unlock, το αποσυμπίεσα, έτρεξα με δικαιώματα administrator το MiFlashUnlock.exe
όταν μου ζητήθηκε έκλεισα το κινητό μου και το έβαλα σε fastboot mode πατώντας το Volume up και το power μέχρι να δω την εικόνα fastboot, και το σύνδεσα!
Πατησα Unlock και σε μερικά δευτερόλεπτα, ο λα λα ξεκλείδωσε, πάτησα την επιλογή να κάνει reboot Κια αποσύνδεσα USB.
όλα καλά, συνεχίζουμε... -
πολυ καλος οδηγος , ευχαριστουμε..pansta
-
Εχω το εξης θεμα. προσπαθω να βαλω την ελληνικη rom που εχει βγει εδω και καιρο στο community αλλα για να το κανω πρεπει να βαλω κινεζικη developer rom πρωτα και να κανω Unlock τον bootloader (αν εχω καταλαβει σωστα τουλαχιστον).Το βασικο προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να βαλω μεσω του updater app την developer rom μου βγαζει το μηνυμα can't verify this update. Αυτη τη στιγμη το τηλεφωνο εχει την 7.0.19.0.0 (LHCNCJ) stable την εκδοση με την οποια ηρθε απο τοτε που το αγορασα. Υπαρχει κανεις που να ξερει καποιον αλλο τροπο να βαλω την developer rom να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω την ελληνικη rom ?
P.S εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και εχει εγκριθει. -
#ProphetXxX, με την unofficial rom που έχεις πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που υπάρχει στο πρώτο ποστ.
Απλα δες στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ότι έχεις το Redmi Note 3 (MTK) με Octa επεξεργαστή και όχι το Redmi Note 3 Pro με Hexa επεξεργαστή ?
Μην κάνουμε κανένα λάθος στον οδηγό που πρέπει να ακολουθήσεις -
Καλησπέρα,
Διάβασα με προσοχή τον οδηγό, ο οποίος είναι πράγματι αναλυτικός και κατατοπιστικός. Ωστόσο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Όταν κάνω τη διαδικασία για να μπω σε recovery (πατάω ταυτόχρονα volume+ και power button) αφού εμφανισθεί το λογότυπο, δεν μου βγαίνει η οθόνη που περιγράφεται στο βήμα για να επιλέξω download mode, αλλά εμφανίζεται μαύρη οθόνη με το κινητό στο κέντρο και μου ζητά να συνδέσω το usb. Δοκίμασα και άλλους συνδυασμούς κουμπιών, αλλά δεν πέτυχα κάτι. -
Σίγουρα έχεις αυτό το κινητό? Για βάλε μιά φωτο από το about. Επίσης αν πας από τον updater της miui στις τρεις τελιτσες και εκεί επιλέξεις reboot to recovery που σε βγάζει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Σίγουρα έχεις αυτό το κινητό? Για βάλε μιά φωτο από το about. Επίσης αν πας από τον updater της miui στις τρεις τελιτσες και εκεί επιλέξεις reboot to recovery που σε βγάζει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πωπω...Μαχαιριά στην καρδιά μου έριξες!!!Ευτυχώς που δεν σου έβγαλε το recovery για να συνέχιζες...Λοιπόν εσύ έχεις το Xiaomi Redmi Note 3 (MTK). Είσαι σε τελείως λάθος κατηγορία!!!
Φεύγεις από εδώ τρέχοντας και πας εδώ -> HowTo/Οδηγοί -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα