ααποσυωδεσα το κινητο απο το λαπτοπ κ τωρα ανοιγει κ εχει περασει την rom. τωρα συνεχιζω με αυτον τον οδηγο ?
Btw εγώ αυτό το ακολούθησα επειδή δεν μου άνοιγε το κινητό ενώ τα είχα κάνει όλα κομπλέ.
Αν σου ανοίγει το κινητό κανονικά με την china dev πας για unlock bootloader και μετά ακολουθάς οδηγό για την ελληνική έτσι έκανα και γώ και όλα μια χαρά.
Μια άλλη ερώτηση τώρα. Βλέπω ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader.
Μπορώ να φλασάρω κάποια Ελληνική Ρομ χωρίς να μπω στην διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader;
Καλησπέρα και καλό μήνα!!!
Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο forum και έχω μερικές ερωτήσεις. Αν κάποιες από τις ερωτήσεις μου δεν είναι για το θέμα αυτό, παρακαλώ συγχωρέστε με, και υποδείξτε μου που να απευθυνθώ.
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους όσους έφτιαξαν (και συνεχίζουν) να φτιάχνουν τους διάφορους οδηγούς.
Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 3, αγορασμένο από την EU Warehouse στην Ελλάδα. Είχε μια ROM που είχε μεν ελληνικά αλλά όπως κατάλαβα δεν ήταν official και έτσι μετά από διάβασμα έβαλα την αγγλο-κινέζικη stable. Η διαδικασία ήταν πολύ καλή και πήγε "σφαίρα". Αργότερα (μετά από κάποιες βδομάδες και μήνες) ήρθαν και οι ΟΤΑ ενημερώσεις και τελικά εγκαταστάθηκε και η MIUI 8.
Πάντα η αγγλο-κινέζικη.
Επειδή όμως έχω μπερδευτεί λιγάκι:
1. Πως θα δω ποιο ακριβώς Redmi Note έχω (MTK, Qualdragon κλπ);
2. Η Global stableROM είναι μαμίσια και περιλαμβάνει ελληνικά;
3. Πως μπορώ να την εγκαταστήσω;
4. Επειδή υποψιάζομαι ότι έχω κλειδωμένο το bootloader έκανα αίτηση ξεκλειδώματος. Πόσο καιρό μετά μου έρχεται το μήνυμα;
5. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, πόσο ασφαλείς είναι οι διάφορες ROM για χρήση από mobile banking κλπ.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, την υπομονή σας να διαβάσετε το μήνυμά μου, και βέβαια για τις απαντήσεις σας