Σε ευχαριστω για το λινκ... Αξιζει να κατεβασω μια απο τις μπετα ή να παω σε σταθερη;;
βρε αφού σου έχω πει ότι είχα τη V8_XTRVbeta1_7.2.23 ,αυτή είναι η καινούρια που δεν πρόλαβα να βάλω. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πέφτει λίγο πιο γρήγορα η μπαταρία κατά τα άλλα όλα είναι κομπλέ
Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128)
Καλήμερα κύριοι, ειμαι νεος στο φορουμ αλλα ¨παλιος¨ xiaomakias. εχεται κανει εξερετικη δουλεια εδω μεσα ενα μεγαλο μπραβω !!
εχω το redmi note 3 το εχω ενα χρονο ακριβώς και απο το περασμένο καλοκαίρι μου πετάει διαφημίσεις σε καθε ξεκλείδωμα του κινητού οταν ειναι συνδεδεμένο στο internet.
το πήγα σε μαγαζί και τελικά δεν μπόρεσε να το φτιάξει. ειναι κλειδωμένος ο Bootloader.αποφασισα να το κανω μονος μου με τον οδηγο Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
το κινητο μου ειναι το ιδιο με τον φιλο μας τον d.melliosΚλειδωμένο Redmi Note 3
1) άμα κάνω τις οδηγίες και βάλω πρώτα την China Developer θα μου ξεκλειδώσει ο Bootloader για να μπορέσω να βάλω την ελληνική ρομ??
2) μετά από το πέρασμα τις China Developer εχει και άλλα βηματα πριν βάλω την ελληνική ρομ?
προτείνεται να κάνω κάτι άλλο στην περίπτωση μου πριν ξεκινήσω (γιατι δεν ξερω αμα θα τα καταφερω) ?
πιστεύεις πως μετα την διαδικασία (βαζοντας china developer) θα μπορεί να ξεκλειδώσει?
γιατι δεν κατέχω και πολλά.
το sp glash ειναι αλλο προγραμμα? νομιζω δεν το αναφερει ο οδηγος
οπότε να το επιχειρήσω να αλλάξω ρομ? αν κάτι δεν πάει καλά κατά την διαδικασία αλλαγής τι γίνεται με το κινητό?
το ρωτάω γιατί εχω μονο ενα και δεν θα ήθελα να μείνω καιρό χωρίς κινητό.
σας ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις.
Λύσεις υπάρχουν για όλων των ειδών τα προβλήματα! Αν ακολουθήσεις τον οδηγό κατά γράμμα πιστεύω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αλλά και κάτι να πάει στραβά εδώ είμαστε!!! Μια μικρή επικινδυνότητα να μείνεις χωρίς κινητό για λίγες ώρες υπάρχει πάντα! Αυτή είναι δική σου απόφαση για το αν θα την πάρεις!