Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
-
-
-
πως βαζω την global developer?(εχω την τελευταια εκδοση της ελληνικης τωρα).Απλα τη κατεβασω και τη περναω μεσω του updater?
-
Ο/H Flawless13 έγραψε:
Απλα τη κατεβασω και τη περναω μεσω του updater?
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
παιδια καλησπέρα έχω redmi note 3 hennesy με gtv για να πάω σε xtrv την κατεβάζω και περνάω με twrp ;
-
-
Παιδιά γειά σας. Πέρασα την τελευταία stable 8.1.3.0, και έκτοτε μου βγάζει διαρκώς-μα διαρκώς λέμε-ειδοποίηση "η εφαρμογή Google play σταμάτησε να λειτουργεί."Δεν ανοίγει το play store, τίποτα γενικά της Google, κι επίσης η εφαρμογή SMS της μαμάς δεν υποστηρίζει τούς 160 χαρακτήρες όπως υποσχόταν.
Παίζει ρόλο που δεν έχων πουθενά superuser;
Να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη stable; Γίνεται; Με τον ίδιο πολύ ωραίο και κατανοητό τρόπο που περιγράφεται εδώ;
Υπάρχει λύση να μην μου βγαίνει η ειδοποίηση και να δουλέψουν οι εφαρμογές της Google;
Ευχαριστώ.
=============== Ιαν 15th 2017, 9:35pm ===============
Ο/H kinezakias έγραψε:
Παιδιά γειά σας. Πέρασα την τελευταία stable 8.1.3.0, και έκτοτε μου βγάζει διαρκώς-μα διαρκώς λέμε-ειδοποίηση "η εφαρμογή Google play σταμάτησε να λειτουργεί."Δεν ανοίγει το play store, τίποτα γενικά της Google, κι επίσης η εφαρμογή SMS της μαμάς δεν υποστηρίζει τούς 160 χαρακτήρες όπως υποσχόταν.
Παίζει ρόλο που δεν έχων πουθενά superuser;
Να γυρίσω πίσω στην προηγούμενη stable; Γίνεται; Με τον ίδιο πολύ ωραίο και κατανοητό τρόπο που περιγράφεται εδώ;
Υπάρχει λύση να μην μου βγαίνει η ειδοποίηση και να δουλέψουν οι εφαρμογές της Google;
Ευχαριστώ.
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
εφαρμογη sms της μαμας ,ακομα οι 160 χαρακτηρες δεν υποστηριζονται.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
εφαρμογη sms της μαμας ,ακομα οι 160 χαρακτηρες δεν υποστηριζονται.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0