Εφόσον κατέβασες την τελευταία XTRV Stable μπαίνεις σε recovery λειτουργία και επιλέγεις το instail (την rom θα την βρεις στον φάκελο download) όταν τελειώσει η εγκατάσταση επιλογή wipe cache & dalnick και μετά επανεκκίνηση.Ο/H dimitris131 έγραψε:
καλησπερα παιδια. περασα την καινουργια εκδοση 8.5.3.0 στο κινητο (mi5) για να κανω αναβαθμιση με τον δευτερο τροπο και το κινητο εκανε κατι σαν επανεκινηση και με εβγαλε στο twrp. τωρα τι πρεπει να κανω ? κανονικα δεν επρεπε να γινοταν το upadate χωρις να χρειαστει να μπω στο twrp ?
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
Ερώτηση μιας και εχω καιρό να κάνω update.
Εγώ που η κατάσταση μου είναι οτι δείχνει η φώτο, δηλαδή, GTV-6.11.3 μπορώ να πάω με τον δευτερο τρόπο σε αυτήν την εκδοση: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files
xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip
??
ευχαριστώ! -
Θα περάσεις τη ROM μέσα στο κινητό, θα μπεις twrp, θα κάνεις factory reset, και θα περάσεις τη ROM.
Πας από dev σε Stable εσύ οπότε ο οδηγός της πρώτης σελίδας δεν μπορεί να εφαρμοστεί στη δική σου περίπτωση. -
Τοτε μηπως βάλω μια dev να μην μπλέκω?
εχεις να προτείνεις καμια που να είναι σχετικα σταθερή?
μπορώ να την περάσω με τον δευτερο τρόπο?
ευχαριστώ! -
Λόγω παλαιότητας της rom που έχεις δεν γλυτώνεις το factory reset για να περάσεις ακόμη και dev. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά στις Roms.
Η 7.6.8 ήταν μια καλή rom για το omega. -
Φαντάζομαι εννοεις να ακολουθήσω απλά τον 1ο τρόπο?
και οχι να τα σβήσω όλα!
αν οχι,ποιον οδηγό να ακολουθήσω αφού εχω κατεβάσει το κατάλληλο αρχείο?
Ευχαριστώ! -
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή οπότε πάρε backup ότι θες. -
Ακολουθησα ολα τα βηματα προσεκτικα και εν τελει δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις γιατι μου βγαζει σφαλμα :
"Δυστυχως, η εφαρμογη Ρυθμισεις εχει σταματησει.."
Το οποιο με την σειρα του με παραπεμπει σε αναφορα σφαλματος.
Καποια ιδεα για το τι παιχτηκε; -
-
Απο 8.0.1.0 αν θυμαμαι καλα στη πιο καινουρια εκδοση 8.5.3.0
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Είναι πολύ μακρινές οι εκδόσεις. Μάλλον έπρεπε να κάνεις Factory Reset.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0