καμιά ιδέα????? πατάω το power παρατεταμένα για νακλείσει και δεν.... με πετάει συνέχεια στην οθόνη με το mi και με΄τα ανοίγει κια βγάζει αυτό το καταραμμένο μνμ για αναφορά!!!!
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
Μπες πάλι twrp με volume+ και power και κάνε wipe cache/dalvik και μετά πας advanced / adb sideload και κάνε εγκατάσταση τη νέα ρομ που θα κατεβάσεις μέσω adb
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σε twrp; Κανονικά θα πρέπει και να μπορείς να κάνεις copy paste.
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 -
-
άλλο κουφό.... ενώ έχω περάσει το zip στο κινητό, όταν μπαίνω μέσω twrp δεν βλέπει το αρχείο για ν το εγκαταστήσω!!!!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μπες πάλι twrp με volume+ και power και κάνε wipe cache/dalvik και μετά πας advanced / adb sideload και κάνε εγκατάσταση τη νέα ρομ που θα κατεβάσεις μέσω adb
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σε twrp; Κανονικά θα πρέπει και να μπορείς να κάνεις copy paste.
Redmi Note 2 Rom 8.0.1
-
σίγουρα έχεις επιλέξει την σωστή διαδρομή? κάτω που γράφει select storage το επέλεξες για να διαλέξεις την sd card?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
σίγουρα έχεις επιλέξει την σωστή διαδρομή? κάτω που γράφει select storage το επέλεξες για να διαλέξεις την sd card?
-
πάντως την ώρα που δείχνει να κάνει install πρόλαβα να διαβάσω στο κατεβατό κάτι για failed mount...., δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι. Τέσπα, το έκανα install πάλι και είμαι στη διαδικασία της μπάρας που φορτώνει μετά από reboot, για να δούμε τώρα...
-
οκ, τελικά όλα καλά. Το φόρτωσε κανονικά. Thanks για τη βοήθεια!!!!
-
Παίδες καλημέρα,
Επειδή δεν το κατέχω με τις αναβαθμίσεις ROM και χθες που προσπάθησα να περάσω την τελευταία ρομ στο Mi4 μου δεν έγινε τίποτα θα ήθελα την βοήθειά σας. Γνωρίζω ότι τα περισσότερα μέλη ή τουλάχιστον τα ιδρυτικά μέλη του οργανωμένου αυτού φόρουμ είναι στην Θεσσαλονίκη ή έτσι νομίζω. Εγώ αύριο θα ανέβω αυθημερόν στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που έχει χρόνο να με συναντήσει για να με βοηθήσει να αναβαθμίσω την ρομ του κινητού μου.
Όποιος μπορεί, ας μου στείλει σας παρακαλώ προσωπικό μήνυμα.
Θα έχω τελειώσει με τις δουλειές μου κατά τις 15:00 και το αεροπλάνο αναχωρεί στις 20:00.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0