Με το TWRP οχι δεν χρειάζεται αυτό. Ηταν μια απαίτηση των πρώτων εκδόσεων του Mi recovery όπου το αρχείο της rom έπρεπε να έχει το συγκεκριμένο όνομα για την "δει" το Mi receovery

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι, δεν χρειάζεται μετονομασία ... 2 φορές που αναβάθμισα τη συσκευή μου δεν άλλαξα κάτι .... για τον δεύτερο τρόπο εγκατάστασης πάνταΟ/H Project_P έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο αλλα δεν πρεπει να μετονομαζουν και την rom σε update.zip πριν την περασουν?Ο/H lallasgr έγραψε:
Πρόστεσα και τον δεύτερο τρόπο εγκατάστασης για να είναι όλα μαζεμένα!! Αν χρειάζεται καμιά διόρθωση ρίξτε φωνή!![]()
Ο/H takisfrag έγραψε:
Κατέβασε την ROM ξανά,να είσαι πρώτα πρώτα σίγουρος ότι είναι η σωστή έπειτα μην κάνεις μετονομασία ρίξε την χύμα μέσα στο τηλέφωνο και προσπάθησε ξανά ,να έχεις πάρει back up και να το έχεις καλά φορτισμένο .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H lallasgr έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να δημιουργεί πρόβλημα αυτό. Θεωρητικά αυτά τα wipes δεν είναι απαραίτητα να γίνουν μιας και γίνονται αυτόματα κατά την αναβάθμιση.
Edit: τώρα είδα ότι δεν έχεις twrp άρα μιας και δεν ξέρω καθόλου το mi recovery δεν μπορώ να βοηθήσω.
Sent from my Redmi Note 3 Pro
Ο/H Bodai έγραψε:
@autojono δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
Ο/H autojono έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
@autojono δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
@Bodai, τον 2ο τρόπο δεν μπορώ να τον ακολουθήσω αφού δεν έχω TWRP. Όσον αφορά τον 1ο, μήπως θα πρέπει να κάνω wipe τα πάντα γιατί εγώ κάνω απλό wipe cache?