Ναι βέβαια μόλις περαστούν σωστά τα Cust.Ο/H t54g05 έγραψε:
και μετά θα έχω την δυνατότητα να επιλέξω Ινδία και να περάσω θέματα;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι βέβαια μόλις περαστούν σωστά τα Cust.Ο/H t54g05 έγραψε:
και μετά θα έχω την δυνατότητα να επιλέξω Ινδία και να περάσω θέματα;
Έκανα Factory Reset αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημαΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Μάλλον θέλει Factory Reset γιατί δεν έχουν περαστεί τα Cust γιατί δεν υπήρχαν στην προηγούμενη Version.Ο/H t54g05 έγραψε:
Σαν επιλογή έχει μόνο Κίνα αλλά όταν την επιλέγω την φορτώνει αλλά με γυρίζει και πάλι στην Πολωνία..... Είναι σημαδιακή η Πολωνία (αν με πιάνεις)
Ο/H fog έγραψε:
O σωστός τρόπος για τις 2-3 περιπτώσεις "καθαριότητας" είναι ο εξής:
1. Καθαρισμός του κινητού από τις δικές μας εφαρμογές/ρυθμίσεις: factory reset=wipe στις cache και data.
2. Καθαρισμός του κινητού από οτιδήποτε δικό μας (φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές κλπ.): format data.
3. Καθαρισμός από τα πάντα: πέρασμα fastboot rom.
Swipe to Factory Reset ή Wipe Cache, Dalvik Cache και DataΟ/H Tassos έγραψε:
Όσο αφορά τον 1ο τρόπο που αναφέρεις - factory reset, εννοείς σε αυτό εδώ το μενού : Jd6MTW2.jpg
να επιλέξεις μονάχα τις επιλογές "Cache" & "Data" ;
Ναι, διαγράφονται τα πάντα και επαναφέρεται το κινητό σε "εργοστασιακή" κατάσταση.Ο/H Tassos έγραψε:
Όσο για τις FastBoot ROMs, αυτές by default διαγράφουν τα πάντα από κινητό;
....με αυτον τον οδηγο, τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις παραμενουν ανεπηρέαστα?Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Giannis61 έγραψε:
Όταν κάνουμε αναβάθμιση πχ από Dev->Dev πόσο νεότερη πρέπει να είναι η νεα αναβάθμιση δηλ. απο GTV-6.1.21 μπορούμε να πάμε στην 6.5.5 με την ιδια διαδικασία ή πρεπει να κανουμε κατι αλλο;
Καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα wipe cache, dalvik και μετά instail.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.. στις rom για το Redmi pro, βρίσκω μονο την τελευταία rom.. και όχι παλιοτερες.....Αν θελησω να εγκαταστησω μια παλιοτερη rom, τι κανω?Ο/H NasDriver έγραψε:
Σου έχω ήδη απαντήσει στο ποστ που έκανες και ρωτούσες πως θα κάνεις αναβάθμιση όσον αφορά τα αρχεία σου !!!!
Για το εάν θα έχεις προβλήματα, κάνεις δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα.![]()
...?....Ο/H George Kaggelaris έγραψε: