Καλησπέρα σας. Νέος στην παρέα σας, το περασμένο σκ πήρα απόφαση και πέρασα την aroma και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Οι οδηγίες σας αναλυτικοτατες και πραγματικά κάνουν την κάθε διαδικασία να φαίνεται εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται και το τονίζεται άλλωστε είναι υπομονή και προσοχή στα βήματα. Σας ευχαριστώ πολύ για την δουλειά σας.
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας ρωτήσω. Έχω το Xiaomi redmi Pro. Το αγόρασα τον Ιανουάριο του 2017 οπότε και του πέρασα την Ελληνική Rom ( με την βοήθεια τον παιδιών εδώ, γιατί μόνος μου ούτε επανεκκίνηση δεν θα μπορούσα να κάνω μιας και με αυτά τα θέματα δεν τα πάω και πολύ καλά). Από τότε δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση και έστω και καθυστερημένα νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Διάβασα τον οδηγό και είναι απόλυτα κατανοητός και αναλυτικός. Πως όμως θα δω αν έχω stable rom ή developer?,Τώρα επειδή από τον Γενάρη του 2017 δεν έχω κάνει καμία αναβάθμιση πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια πριν ή βρίσκω την κατάλληλη rom και κάνω τα παραπάνω; Και κάτι ακόμα. Ποια είναι η καλύτερη Rom για τη περίπτωση μου. Επισυνάπτω screenshot μήπως και καταλάβετε τι Rom έχω. Σας ευχαριστώ.
-
Beta developer έχεις βρες την τελευταία dev και βάλε την θα σου πρότεινα να την βάλεις με καθαρή εγκατάσταση καλύτερα και αφού πρώτα βάλεις το τελευταίο recovery για το κινητό σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τάκη ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Όπως σου είπα δεν τα πάω και τόσο καλά με αυτά. Οπότε όταν λες με καθαρή εγκατάσταση καλύτερα και αφού πρώτα βάλω το τελευταίο recovery για το κινητό μου τι εννοείς; Θα πρέπει να διαγράψω τα πάντα από το κινητό; Το τελευταίο recovery που λες τι ακριβός είναι; Και εδώ (xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Xiaomi-RedMi-PRO-Omega/ που έχει τις Rom για το κινητό μου δεν λέει κάπου για developer. Τι ακριβός πρέπει να κάνω και ποια είναι τα βήματα;
-
H πρώτη λέει stable οπότε δεν είσαι εκεί μετά ούτε στην thunder
Έπειτα είναι η develooer που θες η πάνω πάνω στα αρχεία είναι η τελευταία η πιο νέα
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-PRO-Omega/#files
, ναι η καθαρή σημαίνει ότι τα χάνεις όλα οπότε πρώτα back up με cloud kai συγχρονισμό με Google για να σου γυρίσουν όλα recovery είναι το twrp ξέρεις να δεις πια έκδοση έχεις ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω πως θα δω ποια twrp έχω αλλά σίγουρα όχι την τελευταία έκδοση αφού την είχα βάλει το 2017. Αυτή είναι η τελευταία; (twrp_omega_3.2.2-0_miui-hellas). Και αν ναι πως διαγράφω την παλιά και βάζω την τελευταία; Αν τελικά καταφέρω και την βάλω μετά τι θα πρέπει να κάνω;
-
Από εδώ το twrp για το Omega, το περνάς με τον πρώτο τρόπο που περιγράφεται στο ίδιο νήμα.
Μετά κάνεις factory reset και περνάς την νέα rom που θα αποφασίσεις και θα έχεις ήδη κατεβάσει στο τηλέφωνο σου.
Δες και δύο οδηγούς:
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Ρίξε και μια ματιά εδώ, είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά πολλά υποσχόμενο.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega -
Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις. Θα προσπαθήσω να κάνω όλα αυτά που μου είπατε. Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην χρειαστεί να σας ξαναενοχλήσω . Να είστε καλά.
-
Ξανακαλησπέρα σας.Λοιπόν. Εγκατέστησα με επιτυχία την τελευταία έκδοση του twrp στο κινητό μου και πριν διαγράψω τα πάντα έκανα από τις ρυθμίσεις του κινητού ένα αντίγραφο ασφαλείας. Και λέω εγώ τώρα. Αφού θα σβήσω τα πάντα θα σβηστεί και το αντίγραφο ασφαλείας που μόλις έκανα. Σύνδεσα το κινητό στο PC και έψαχνα στην μνήμη του κινητού για ένα αρχείο στο μέγεθος του αντίγραφου που έκανα να το βάλω στο PC και μετά την εγκατάσταση της νέας Rom να το βάλω στο κινητό και να κάνω την επαναφορά. Μάταια έψαχνα όμως γιατί δεν το βρήκα πουθενά. Γνωρίζει κανένας την διαδρομή του αρχείου ή κάποιον τρόπο να το βρω;
-
Στον φάκελο twrp είναι ως back up
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στον φάκελο twrp στην μνήμη του κινητού έχει μόνο ένα πολύ μικρό αρχείο 1,04kb ενώ το back up μου είναι 4,4Gb.Στην εικόνα σας δείχνω τους φακέλους που υπάρχουν στην μνήμη.
-
Δες στον φάκελο Miui μήπως είναι. Αλλιώς για κάποιο λόγο δεν έκανε.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0