Ρε φίλε ούτε τυφλός να ήμουνα. Μέσα στον MIUI ήταν. Λίγο ακόμα και θα έβγαινε μόνο tου το back up και θα πήγαινε στο PC. Που να μην είχα κοιτάξει κιόλας. Ευχαριστώ πολύ.
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
Παιδιά μόλις τελείωσα και όλα δούλεψαν τέλεια. Χίλια ευχαριστώ σε όλους. Να είστε καλά. Χωρίς την βοήθεια σας δεν θα κατάφερνα τίποτα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
-
-
Καλησπέρα!μπορω με dirty flash να περάσω xtrv dev rom απο xtrv stable στο whyred? λέω να κανω format system μονο.επισης ξερει κανείς αν θα σβηστει και η internal sd?γιατι με το f.reset σβήνεται σε αντιθεση με το redmi 4 prime που δεν επηρεάζεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παιδιά καλησπέρα,
να ρωτησω κάτι για να καταλάβω για να μην κάνω καμία πατάτα. Από xtrv aroma σε xtrv stable χρειαζετε factory reset? -
-
Καλημέρα και από μένα..
Είχα κάποια στιγμή ασχοληθεί με τις αναβαθμίσεις των Xiaomi αλλά μετά το άφησα το θέμα και δυστυχώς όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ξέχασα τα πάντα.. έσπασε το κινητό της γυναίκας μου και θέλω να το ξαναβάλω σε "υπηρεσία" το Redmi Note 2..Το κινητό έχει TWRP 3.0.2.0 και rom xtrvbeta1-8.1 stable 8.1.3.0 (lhmcndi)..Θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:
1. προφανώς οι stable rom βρίσκονται εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files Για να εγκαταστήσω την τελευταία θέλω άλλο TWRP? και αν ναι πως αναβαθμίζω αυτό που έχω?
2. Για καθαρή εγκατάσταση τσεκάρω στο advanced wipe και το κουτάκι data? Θυμάμαι ότι αν ήθελα να καθαρίσω τα πάντα μπορούσα να κάνω και φορματ. Μπορώ να το ξανακάνω και να έχω βάλει το zip αρχείο στο μνήμη sd ώστε να μη χαθεί και να κάνω από κει εγκατάσταση?
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σαςη ζωή θέλει τύχη μάγκες -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Δεν έχει διαφορά...αν είχε αλλάξει android version ίσως
-
Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους μας.
Μια μινι και ισως ανοητη ερωτηση αλλα το newbie νομιζω νά με ξελασπωσει.
Εχω ελληνικη ρομ XTRV στο mido(note4) και θελω να κανω αναβαθμιση. Πως ξεχωριζω εαν εχω developer η stable rom?
Δυστυχως δεν θυμάμαι ποια ειχα βαλει.
Πολλα ευχαριστω
2.Επιδη τα τραπεζικα σαιτς δημιουργουν προβληματα με το super user θα ηθελα να βαλω το magisk . Δεν ξερω εαν γινεται και πως;
Κανω απεγκατασταση το super user και περναω το magisk η καθεται απο πανω και αυτο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0