Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
- Οδηγός
-
-
Μόλις κάνεις ένα κύκλο φόρτισης θα δεις. Τώρα έχει καταναλωθεί πολύ ενέργεια στην αναβάθμιση. Άσε να πάει χαμηλά, βάλε το να φορτίσει και μετά θα δεις...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μόλις κάνεις ένα κύκλο φόρτισης θα δεις. Τώρα έχει καταναλωθεί πολύ ενέργεια στην αναβάθμιση. Άσε να πάει χαμηλά, βάλε το να φορτίσει και μετά θα δεις...
-
Να σόι καλά.
Μην αμελήσεις να το δεις και να μας πεις αν έχεις προβλήματα. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Να σόι καλά.
Μην αμελήσεις να το δεις και να μας πεις αν έχεις προβλήματα.
Πάντως έχετε κάνει τρομερή δουλειά, και στην ίδια την ρομ και στο φόρουμ παιδιά. Μπράβο. Είναι ένας πολύ καλός λόγος για να συνεχίσει κάποιος να αγοράζει xiaomi -
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κάτι έχει πάει λάθος. Μια και η xtrv είναι βασικά ακριβώς το αντίθετο από αυτό που αναφέρεις...
Σήμερα έβαλα την XTRV Stable 11.0.9.0, και νομίζω πως θα μείνω σε αυτήν, ποιά είναι η γνώμη σου; Βέβαι με αυτήν έχω ένα θέματακι, μπορώ και κατεβάζω τα πάντα απο το playstore εκτός του chrome (έχω κάνει διαγραφή προσ. μνήμης, dalvik κλπ απο twrp, και ΤΙΠΟΤΑ) την κατέβασα απο το apk mirror, αλλά δεν βρίσκω με τιποτα πως μπορώ να κάνω τον chrome default web browser.
Ποια η γνώμη σου; Ποια Rom θα έβαζες εσύ σε mi9? (αν μπορείς δώσε και λινκ, γιατί πραγματικά μπερδευομαι στο site, έχω βρει 3 διαφορετικά νηματα με roms για το ΜΙ9)
σε ευχαριστώ πολύ -
Το δικό μου το έχω δώσει σε συγγενή και είναι με παλιά ακόμα. Δεν έχω πρόταση να σου δώσω.
Εδώ οι roms:
Ελληνικές Developer MIUI ROMs
[Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 13/04/2020
Και σύντομα η miui12. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το δικό μου το έχω δώσει σε συγγενή και είναι με παλιά ακόμα. Δεν έχω πρόταση να σου δώσω.
Εδώ οι roms:
Ελληνικές Developer MIUI ROMs
[Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 13/04/2020
Και σύντομα η miui12.
Stable XTRV ή Developers XTRV? -
Αν ασχολείσαι με την συσκευή και θέλεις να παίρνεις τα νέα χαρακτηριστικά που προσθέτει η xiaomi στο λειτουργικό της miui τότε developer με ρίσκο κάποιες φορές τα bug. Κάθε εβδομάδα θα έχεις rom.
Αν τώρα δεν ασχολείσαι ή θέλεις η συσκευή να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα γιατί ενσωματώνει τα νέα χαρακτηριστικά όταν λειτουργούν καλά τότε stable. Δίνουν rom σχεδόν κάθε μήνα με δύο το αργότερο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν ασχολείσαι με την συσκευή και θέλεις να παίρνεις τα νέα χαρακτηριστικά που προσθέτει η xiaomi στο λειτουργικό της miui τότε developer με ρίσκο κάποιες φορές τα bug. Κάθε εβδομάδα θα έχεις rom.
Αν τώρα δεν ασχολείσαι ή θέλεις η συσκευή να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα γιατί ενσωματώνει τα νέα χαρακτηριστικά όταν λειτουργούν καλά τότε stable. Δίνουν rom σχεδόν κάθε μήνα με δύο το αργότερο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερώτηση που μάλλον ξέρω την απάντηση:
Μπορώ να κάνω αναβάθμιση της τελευταίας stable στην τελευταία DEV ή θα πρέπει να το στήσω απο την αρχή;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0