Διαφήμιση

Hard case vs Silicone vs rubberized plastic phone cases

• Hard case vs Silicone vs rubberized plastic phone cases

Εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Οποτε ειπα να ανοιξω εδω ενα θεμα γενικα.
      Οπως λεει και ο τιτλος, ποιος τυπος θηκης πιστευεται πως ειναι καλυτερος για τα κινητα μας και γιατι;

Φυσικα πρωτο λογο εχει η προστασια αλλα και σε συνδιασμο με μια ωραια θηκη εμφανισιακα θα ηταν οτι καλυτερο. Εγω προσωπικα θα προτιμουσα silicone γιατι νομιζω ειναι λεπτες αρκετα και σε καποιο πεσιμο απο μικρο υψος, λογικα θα προστατεψει καπως καλυτερα το κινητο απο μια hard case...
    • Φίλε @Ronnie10
      Νομίζω ότι το είδος της θήκης είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα γι' αυτό και υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια στη αγορά. Αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι ότι όταν διαλέγεις μια συσκευή, εκτός από το οικονομικό, τα χαρακτηριστικά, μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση. Εμφάνιση την οποία κάθε φορά που προσθέτουμε και ένα αξεσουάρ για να προστατεύσουμε μια συσκευή την μειώνουμε κατά κάποιο ποσοστό. Σίγουρα οι silicon είναι διαφανείς και λεπτές αλλά μην νομίζεις ότι προσφέρουν φοβερή προστασία, πέρα από κάποια μικρό κτυπήματα. Αν τώρα θέλεις μεγαλύτερη προστασία, σίγουρα θα βρεις κάποια λύση αλλά θα χάσεις μεγαλύτερο ποσοστό από την πραγματική οπτική της συσκευής σου. (Θυμάμαι όταν πείρα το αμάξι μου. Άρχισα να βάζω καλύμματα στο σαλόνι, πατάκια πάνω στα δικά του πατάκια κ.τ.λ. Τελικά μετά από 19 χρόνια που το έχω πριν από 3-4 χρόνια τα αφαίρεσα και άρχισα να ευχαριστιέμαι τον χώρο του αυτοκινήτου το οποίο μπορεί να είχε καινούργιο σαλόνι αλλά ήταν πλέον 19 ετών. Γιατί μην ξεχνάς ότι επιπλέον δεν παύει να είναι πρόσθετο).

Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση ανοίγεις. Για να μην κουράσω άλλο, νομίζω ότι μπορείς να πάρεις όποια θέλεις αρκεί να σου αρέσει εσένα οπτικά το αποτέλεσμα. Προσωπικά έχω πάρει 3-4 διαφορετικά είδη και ανάλογα με την διάθεση τις αλλάζω. Άλλωστε η Κινεζοαγορά το επιτρέπει ακόμα (οικονομικά εννοώ). Απλός απέφυγε αν μπορείς αντικείμενα τα οποία θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην λειτουργία της συσκευής.

:thumbup:
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Τεράστια συζήτηση :D
      Εγώ να προσθέσω ένα πράγμα. Στο πέσιμο είναι καλύτερη η σκληρή θήκη καθώς σπάει και απορροφάει σχεδόν όλον τον κραδασμό (είχε ζήσει απο πτώση απο μπαλκόνι σε πρώτο όροφο iphone 3G πριν 5 χρόνια επειδή η σκληρή θήκη που φορούσε έγινε κομμάτια)! Ενώ με τη σιλικόνης ο κραδασμός μειώνεται μεν αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό!
      Άντε να προσθέσω και άλλο ένα! Κάτι άλλο που πρέπει να προσέχουμε κατα την αγορά μιας θήκης είναι να μην κάνει ζημιά η ίδια η θήκη στη συσκευή. Δηλαδή εσωτερικά να είναι φτιαχμένη απο καλό/μαλακό υλικό για να μην υπάρχει πρόβλημα με γρατσουνιές.
    • Διαφήμιση
    • προσωπικά θεωρώ της σιλικόνης και πλαστικές πολύ άσχημες και θα προτιμούσα να μην έχω καθόλου απο αυτές.
      αν είναι να βάλω θήκη θα βάλω μία όμορφη flip που να είναι διακριτική και όχι γκουμούτσα σαν κάποιες που έχουν θέση για πιστωτική. ναι για να σου κλέψουν το κινητό και την κάρτα μαζί! χαχαχαχα
    • εγώ πάλι έχω αντίθετη άποψη με τον liako. θεωρώ της σιλικόνης της καλύτερες μόνο από άποψη αποφυγή του κραδασμου που 2-3 φορές που μου έπεσε ενώ ήμουν όρθιος, το κινητό δεν ενοιωσε τίποτα. από την άλλη οι σκληρές πιστεύω είναι μόνο για να μην γίνονται γρατζουνιες στο κινητό. σε περίπτωση φυσιολογικής πτώσης δηλαδή από μικρό ύψος η πιθανότητα να σπάσει και να απορροφήσει τον κραδασμο θεωρώ ότι είναι μηδαμινη, τουλάχιστον από αυτές που έχω δει να χρησιμοποιούν οι γνωστοί μου, δύο από τους οποίους έχασαν κινητό μπροστά στα μάτια μου από μικρού ύψους πέσιμο. το όμορφη/άσχημη είναι καθαρά υποκειμενικο για όλες τις θήκες πιστεύω.