Διαφήμιση

Αυθεντικό ή ψεύτικο

• Να ρωτησω και εγω κατι το φιλο που δημιουργησε το θεμα αλλα και ολλους οσοι γνωριζουν για να ξερουμε και εμεις πως ειναι τα αυθεντικα εμφανισιακα. Με αφορμη τη φοτο αυτη που ανεβασε ο φιλος

παρατηρω εκει που ειναι το λογοτυπο mi να κοκκινιζει.. Η αληθεια ειναι οτι στο διαδικτυο οτι φοτος εχω δει απο διαφορα μαγαζια η απο παρουσιασεις το λογοτυπο αυτο να διαφερει στο χρωμα.. Αλλου το χω δει να ψιλομαυριζει... αλλου να ειναι ασπρο περιπου, αλλου ασημι.. σε πιο κοντινη επισης φαινεται σα να ειναι και χαρακτο προς τη μεσα μερια του υλικου... Τελικα πως ειναι τα αυθεντικα στο σημειο αυτο..; Παιζει ρολο αν ειναι το κινητο σε Golden , γκρη η silver χρωμα? Αν θελει οποιοσδηποτε ας ανεβασει μια φοτο στο σημειο αυτο. Και ας μας πει το παιδι που ανοιξε το θεμα μηπως δεν κοκκινιζει οπως φαινεται στη φοτο απλα ηταν οι συνθηκες φωτισμου ετσι.. καποιο φλας ισως.. οτιδηποτε...
    • Το είδα τώρα, ευχαριστώ.
      Εκτός από τους ελέγχους τις xiaomi, αφού δεν έχω security code και ΙΜΕΙ/serial που να αναγνωρίζει, τα υπόλοιπα τεστ τα περνάει το κινητό. Πιστεύω όταν βάλω κανονική ROM θα συνέλθει.

Προτείνω να αποφεύγετε το Gearbest. Άθλια εξυπηρέτηση και υπηρεσία. Πρώτα από όλα έκαναν 25 μέρες να το στείλουν από το EU warehouse (μου έστειλαν tracking και ταχυδρόμησαν το πακέτο μετά από >10 μέρες). Μετά μου έστειλαν άλλο κουτί, με ανοιγμένα όλα τα παρελκόμενα (φορτιστής/καλώδιο χωρίς συσκευασία και αυτοκόλλητα της xiaomi), χωρίς EU φις, με το κινητό σε ένα bubble wrap, χωρίς security code, με custom ROM παρόλο που ζήτησα να μην την αλλάξουν, και με το θέμα με τα IMEI/serial. Και για όλα αυτά καμία απόκριση από το κατάστημα, ούτε καν συγγνώμη.
      Είναι που δεν θέλω να μπλέκω με την διαδικασία να τους το στείλω πίσω. Για μένα τέλος το gearbest για πάντα.

@Ronnie10
      Στο δικό μου καθρεφτίζει το φως. Είναι εσώγλυφο - relief. Δες παρακάτω
      Images
      • resize2.jpg

49,82 kB, 1.000×709, viewed 144 times
      • resize3.jpg

42,52 kB, 1.000×578, viewed 132 times
    • Διαφήμιση
    • Update: Έβαλα την global 7.2.5.0 και το κινητό πετάει! Πέρασαν όλα τα προβλήματα και πήγε στο 73000 στο Antutu! +20000 Πόντοι από την πρώτη μέτρηση με την Gearbest ROM
      Images
      • resize.png

109,88 kB, 563×1.000, viewed 158 times
    • Ο/H xifan έγραψε:

Update: Έβαλα την global 7.2.5.0 και το κινητό πετάει! Πέρασαν όλα τα προβλήματα και πήγε στο 73000 στο Antutu! +20000 Πόντοι από την πρώτη μέτρηση με την Gearbest ROM
      Είδες που στο είπα ;)
      Καλορίζικο και καλοδούλευτο!
    • Ευχαριστώ!

Περιμένω τώρα το ξεκλείδωμα να περάσω μια καθαρή gtv που θα είναι ακόμα καλύτερα. Το κινητό έχει απίστευτο VFM, όσοι το έχουν δει δεν πιστεύουν με τίποτα ότι κόστισε 170 ευρώ. Να μην είχα μόνο την ταλαιπωρία από το μαγαζί αυτό που μου χάλασε λίγο την χαρά του καινούργιου κινητού.