Διαφήμιση

xiaomi mi5 εχει τελικα ραδιοφωνο;

• xiaomi mi5 εχει τελικα ραδιοφωνο;

Αυτο το κουλο ρε παιδια με τις ναυαρχιδες των πολλωωωωωωων euro και να μην μπορουν ή μαλλον να τσιγκουνευονται τον δεκτη FM δεν μπορω να το καταλαβω.......Η δικια μας ναυαρχιδα τελικα εχει ή κανουμε και εμεις τα ιδια;
    • Δεν έχει ραδιόφωνο...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ακολουθεί τα χνάρια της apple. Ένα από αυτά που δεν μου άρεζε στην apple ήταν που δεν έβαζε ραδιόφωνο. Και δεν είναι θέμα κόστους ή τεχνολογικό αλλά πολιτικής. Όπως διάβασα ούτε το max έχει. Αυτή θα χάσει αν δεν το καταλαβαίνει.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Διαφήμιση
    • Το ραδιόφωνο με την έννοια των ραδιοκυμάτων όπως το γνωρίζουμε θα σταματήσει σε κάποια χρόνια. Ήδη σε μερικές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) το κλασικό ραδιόφωνο σταματάει από το 2018-20 και μετά.
      Την θέση του παίρνουν οι "interneτικες" εκπομπές. Εκεί πάει το θέμα εδώ και χρόνια. Οι συχνότητες των ραδιοκυμάτων ειναι ελάχιστες και οι μνηστήρες πολλοί ;)
      Στον κόσμο του φθηνού internet ο ραδιοφωνικός πομποδέκτης δεν εχει θέση.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Δηλαδή επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις συχνότητες (άρα και άνθρωποι να τις ακούν) θα σταματήσουν; Δεν μου ακούγεται λογικό.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Δεν είπα ότι θα σταματήσουν. Είπα ότι θα αντικατασταθούν. Το ραδιόφωνο με την κλασική έννοια ειναι πλέον απαρχαιωμένο μέσο.
      Φυσικά αυτό για να φτάσει στην Ελλάδα....θα έχουμε πιάσει 2050 και βάλε....:-)
      Μερικές φορές (τις περισσότερες μάλλον) κρίνουμε τις αποφάσεις παγκόσμιων κολοσσών με βάση τα δεδομένα της Ελλάδος...πάμε να κατανοήσουμε και να υιοθετήσουμε τεχνολογίες από τις οποίες είμαστε πολύ μακριά ακόμη (βλέπε NFC, Apple Pay κλπ)...λογικό είναι να μην καταλαβαίνουμε την σημασία της ύπαρξης τους.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το ραδιόφωνο με την έννοια των ραδιοκυμάτων όπως το γνωρίζουμε θα σταματήσει σε κάποια χρόνια. Ήδη σε μερικές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) το κλασικό ραδιόφωνο σταματάει από το 2018-20 και μετά.
      Την θέση του παίρνουν οι "interneτικες" εκπομπές. Εκεί πάει το θέμα εδώ και χρόνια. Οι συχνότητες των ραδιοκυμάτων ειναι ελάχιστες και οι μνηστήρες πολλοί
      Δεν καταλαβαινω ομως αυτο γιατι το εφαρμοζουν μονο στις ναυαρχιδες τους οι εταιριες ενω σε φθηνοτερα μοντελα οχι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Το ραδιόφωνο με την έννοια των ραδιοκυμάτων όπως το γνωρίζουμε θα σταματήσει σε κάποια χρόνια. Ήδη σε μερικές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) το κλασικό ραδιόφωνο σταματάει από το 2018-20 και μετά.
      Την θέση του παίρνουν οι "interneτικες" εκπομπές. Εκεί πάει το θέμα εδώ και χρόνια. Οι συχνότητες των ραδιοκυμάτων ειναι ελάχιστες και οι μνηστήρες πολλοί ;)
      fixed...

Το κλασσικο ραδιοφωνο δεν θα αντικατασταθει απο τις "interneτικες εκπομπες" αλλα απο το ψηφιακο ραδιοφωνο η αλλιως DAB+ με τις σκανδιναβικες χωρες να εχουν ηδη αρχισει την μεταβαση στο νεο προτυπο.

LG Stylus 2: Διαθέσιμο στην Ελλάδα με γραφίδα και DAB+ tuner για ψηφιακό ραδιόφωνο
    • Ναι! ΑΥΤΟ!
      Τώρα θα μου πεις...το Mi5 εχει το νέο πρότυπο; Μάλλον όχι...ε τότε γιατί να μην εχει κλασσικό ραδιόφωνο;
      Ελα ντε;
      :)
    • Φίλε @mirotis και εγώ νομίζω πως θα κυριαρχήσει το διαδίκτυο.

Άμα μπορώ με 0 κόστος (σχεδόν) να έχω ένα ιντερνετικό ράδιο και να βάζω μουσική που γουστάρω χωρίς διαφημίσεις τότε ο ακροατής σε κάποια στιγμή που η Γη θα έχει ίντερνετ σε κάθε της σημείο θα με προτιμήσει.

Άσε που θα έχει 1000 επιλογές αντί 50
    • Αυτό που λες νομίζω ειναι από τα σημαντικότερα σημεία. Οι αποστάσεις σήμερα έχουν εκμηδενιστεί. Το πρωί είσαι στο ένα ημισφαίριο και το βράδυ στο άλλο. Με το κλασικό ράδιο δεν μπορείς να ακούσεις την εκπομπή σου παρα μόνο για λίγα χιλιόμετρα. Με το νέο πρότυπο είτε στην Ελλάδα είσαι είτε στο Ζιμπάμπουε...δεν αλλάζει κάτι.
    • Διαφήμιση
    • Kι αν δεν έχω internet στη Ζιμπάμπουε ?

Το κλασσικό ραδιόφωνο δεν θα πεθάνει ποτέ. Θα γίνει απλά ψηφιακό.
      Γιατί πάντα θα υπάρχουνε τύποι σαν τον Βασίλη από την Γαύδο, που είχε ραδιοφωνικό σταθμό πριν ηλεκτροδοτηθεί το νησί
      Ανέβαζε αυτοκίνητο στο λοφάκι, συνέδεε τον σταθμό με την μπαταρία και έκανε εκπομπές να τον ακούν τα πλοία.

Νο fm radio ?
      No headphone jack ?

Sorry, no phone