Εγώ πριν ένα χρόνο μπήκα στο φόρουμ , άντε και λίγους μήνες και είχαμε την ίδια συζήτηση για το αν θα πάμε lollipop. Ένα χρόνο μετά συζητάμε το ακριβώς επόμενο
Όλοι θα πάμε μη φοβάστε... Απλά θέλει καιρό να γίνουν πειράματα και ομαλή μετακίνηση
30 συκευές είμαστε
Καλησπέρα παιδιά! Νέος και γω στον κόσμο της Xiaomi, αγορασα το Note 3 Pro το οποίο ήρθε με global stable 7.0. Με το που το συνέδεσα στο Internet πήρε την 8.0 με Android 5.1.1. Ήθελα να ρωτήσω αν θα πάρει Android 6.0. Όχι ότι με καίει, απλά έτσι για να νιώθω up to date. Επίσης αξίζει να ανοιξω τον bootloader κάποια στιγμή και να δοκιμάσω άλλες rom ή και CyanogenMod; Ποια είναι ή γνώμη σας;
@Nuntius H global official developer πατάει πια σε Android 6 μέσω MIUI 8 εδώ και 2 Παρασκευές. Για να το δεις στην global official stable θα περάσει κάνα 6μηνο πιστεύω. Ακόμα είναι σε νηπιακό στάδιο για να μπει στην stable.
Από τις ελληνικές rom, αν και δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά κάποια, απ ότι βλέπω όχι μόνο αξίζει να δοκιμάσεις μια εκ των GTV ή αυτή του galen, ίσως ποια να είναι και must. Μόνο ότι η μαμά εταιρεία παίρνει στοιχεία απ αυτές για να εμπλουτίσει τις δικές της αυτό λέει πολλά. Αυτά βέβαια και περισσότερες λεπτομέρειες θα στα πουν καλύτερα και οι πιο ιδικοί του forum.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εβαλα την stable 8.0.6 και είναι πανω στο lollipop. Εχω κάνει κάτι λάθος ή απλώς δεν έχει πάρει το mm? Στο redmi pro που έχω τρέχει η 8.0.4 και είναι mm.