Όλα καλά μέχρι στιγμής. Νεότερα σε κάνα 2 μέρες. Μπράβο στα παιδιά
[GTV-6.5.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/5 23:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Την πέρασα κι εγώ χθες βράδυ πάνω από την 6.5.5 μέσω recovery και wipe σε cache/dalvik cache.
Ούτε με την προηγούμενη ούτε με αυτή έχω κάποιο πρόβλημα (σε ότι χρησιμοποιώ τουλάχιστον).
Βέβαια το κινητό το έχω μόλις 5 μέρες αλλά θεωρώ ότι τα προβλήματα (όταν υπάρχουν) φαίνονται με το καλημέρα
Πολύ καλή δουλειά παιδιά! -
Note 4G & Note Pro μια χαρά!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστω
-
Ετοιμαζομαι να την περάσω , πιστεύω το θέμα με το MIUI Album ,να έχει διορθωθεί , ώρες ώρες δεν εμφανίζει καθόλου τις αποθηκευμένες φωτογραφίες
-
-
thanks!!!!!!!!!!!
-
η νέα ρομ μπήκε αυτό που είδα για αρχή είναι ότι όπως και στην προηγούμενη που είχα με την εγκατάσταση βάζει 3αρχεια φωτογραφίας και ένα βίντεο που αν τα διαγράψεις από την συλλογή αυτά ξαναφανιζονται,αν τα διαγράψεις από το root σταματάνε και το λέω γιατί στην προηγούμενη έκδοση όσο τα είχα να εμφανίζονται μόνα τους για κάποιο λόγο έτρωγε μπαταρία(δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αυτό)
Επίσης βλέπω είναι ότι στα στατιστικά τις μπαταρίας δεν εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρώνε μπαταρία και ότι πολλές φορές δεν αναγνωρίζει ο δακτυλικό αποτύπωμα ούτε όταν πρόσθετος ούτε όταν πας να ξεκλειδωσεις
Καλημέρα σας -
-
-
-
Ολα καλά!!! (Και με τον Πλοηγό μετά από καθάρισμα δεδομένων της εφαρμογής).
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα