[GTV-6.5.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/5 23:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H emilmx έγραψε:
Υ.Γ 6 ώρες σήμερα με ταλεπορει .....
Από την περιγραφή σου εκείνο που με φοβίζει είναι να κατέβασες ότι, ότι, ότι γράφει ο οδηγός που στην ουσία δεν είναι για το κινητό σου. Πχ αν κατέβασες τη Fastboot που λέει στο σημείο 2, που είναι στην ουσία για το Note 2 και εσύ έχεις το Note 4g, τότε είσαι τυχερός που δουλεύει ακόμη το κινητό σου.
Ενημέρωσε μας λίγο σε τι κατάσταση είσαι τώρα και αν έκανες αυτό που λέω πιο πάνω -
Ο/H alnikou έγραψε:
Tα led ειδοποιήσεων σου δουλεύουν ??
Δοκιμασε να αλλαξεις τα χρωματα (μπας και)
Απο κει και περα, υποθετω οτι συζηταμε οταν δεν ειναι σε φορτιση ετσι? -
-
Οι εφαρμογές για μουσική που έχω δεν διαβάζουν τα Mp3 που έχω ακόμη και αν τους υποδείξεις το φάκελο. Μόνο ο ενσωματωμένος player τα βρίσκει. Αν επιλέξεις το Mp3 το playerpro music player plus το και το Mx player pro το παίζει ενώ το jetaudio music player plus όχι. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
Το led των ειδοποιησεων και αναπαντητων κλησεων παλθ δεν αναβοσβηνει σε μενα.....το εχει καποιος αλλος αυτο????εφαγε και factory reset αλλα τθποτα εδω και 3 ρομ τωρα.
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Το led των ειδοποιησεων και αναπαντητων κλησεων παλθ δεν αναβοσβηνει σε μενα.....το εχει καποιος αλλος αυτο????εφαγε και factory reset αλλα τθποτα εδω και 3 ρομ τωρα.
Οκ ευχαριστώ για την απάντηση άρα είναι θέμα ρομ.
" Γεωπόνος”
-
Ε πως ειναι θεμα ρομ, οταν αλλου δουλευει και αλλου οχι?
Απο την αλλη δεν εχω βαλει καποια εφαρμογη που να σχετιζεται (στο βαθμο καποιας λογικης) με ειδοποιησεις.
Αν βρω λιγο χρονο, θα του ριξω ενα format και μετα την 6.5.12, ετσι για το μαμωτο.. -
Ο/H netblues έγραψε:
Ε πως ειναι θεμα ρομ, οταν αλλου δουλευει και αλλου οχι?
Απο την αλλη δεν εχω βαλει καποια εφαρμογη που να σχετιζεται (στο βαθμο καποιας λογικης) με ειδοποιησεις.
Αν βρω λιγο χρονο, θα του ριξω ενα format και μετα την 6.5.12, ετσι για το μαμωτο..
-
-
δοκιμασε να αλλαξεις χρωμα στο led π.χ. στις αναπαντητες και καντου μια αναπαντητη να δεις μετα ...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα