Το factory reset διαγράφει τα πάντα ακόμα και το backup που έχω μια και το mi4 δεν έχει sd card, αν πάει κάτι στραβά και πάλι τον ήπια.
[GTV-6.5.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/5 23:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
-
-
Ο/H Lunatico έγραψε:
Ξανακατέβασα τη ρομ έλεγξα το md5 και δοκίμασα να την περάσω ξανά αλλά και πάλι έμεινε κολλημένο στην οθόνη εκκίνησης με τις 3 τελείτσες για μισή ώρα χωρίς να προχωράει.
Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια.
Link: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ -
-
Παιδιά πως τα πάει σε μπαταρία σε redmi note 3? Έχω την 6.4.21. Θα τα πάει καλύτερα λέτε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Lunatico έγραψε:
Το factory reset διαγράφει τα πάντα ακόμα και το backup που έχω μια και το mi4 δεν έχει sd card, αν πάει κάτι στραβά και πάλι τον ήπια.
Αλλά θα ηθελα να πω κατι για το Factory reset , αν μιλάς για wipe data factory reset μέσω του TWRP τότε θα σου πω ότι στο Redmi2TD μου το wipe data factory reset δεν σβήνει την εσωτερική sd του τηλεφώνου , τουλάχιστον στο δικό μου τηλ...
Απ'οσο γνωρίζω όμως δεν πιστεύω ότι την σβήνει και στις άλλες συσκευές επίσης.
Πιστεύω ότι για να σβήσεις την sd ( eσωτερικη η εξωτερική ) μπορείς να το κάνεις μόνο μέσω του advanced wipes και να τικαρεις την επιλογή για wipe της καρτας ( βαριέμαι να μπω και σε TWRP να το δω , αλλά έτσι νομίζω ότι είναι ).
Επίσης ίσως υπάρχει κι άλλος τρόπος να κάνεις επαναφορά κάποιου backup , με usb otg μάλλον , αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος -
Ο/H Lunatico έγραψε:
Τα backup σου βρίσκονται στην εσωτερική SD στο φάκελο TWRP αν θέλεις να τα πάρεις στο PC για να κάνεις πλήρες format (δηλαδή όλα τα wipe)
Ο/H gkalen έγραψε:
Επίσης ίσως υπάρχει κι άλλος τρόπος να κάνεις επαναφορά κάποιου backup , με usb otg μάλλον , αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος
-
την πέρασα κ γω στο RDN2 μου κ φυσικά όλα καλά δουλεύουν τα πάντα κανονικά,συν ότι επειδή χάλασα το κινητό μου με διάφορα cleaners , έκανα downgrades καινούρια φλασαρίσματα κ κυριολεκτικά τρελάθηκε με την μπαταρία να κάνει τα δικά της κ όποτε ήθελε αυτή , με το που έβαλα αυτή τη ROM "ξανά" έστρωσε.Μπράβο σας κ ευχαριστώ πολύ.
-
Ευχαριστουμε για την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών να μας δίνουν οτι καλύτερο. Θα την περασω και εγω σήμερα...στο mi4c αλλα θέλω να ρωτήσω καποια θεματακια...
1. υπαρχει δυνατότητα να βλεπουμε τα αποτελέσματα των δημοσκοπησεων που ψηφίζουν οι χρηστες για τις rom??? Να συγκρίνουμε δηλαδη καποιος που δεν θελει να περναει καθε εβδομαδα την νεα ποια ειναι η καλύτερη ως τωρα σε θεματα μπαταρίας ειδικα ή καποια αλλα ???
2. Απο την Miui 7 και μετα ξερω οτι υπαρχουν θεματακια στο Gps με τις εφαρμογές αθλητικώ δραστηριοτήτων...Επειδή ειμαι τυπος που ασχολείτε πολυ με την γυμναστική...μου ειναι πολυ βασικη η λειτουργία αυτη. Ενω κλειδώνει το gps ανοιγοντας εφαρμογές τυπου runtastic, endomondo, sportstracker, strava....και αλλες που εχω δοκιμασει.....μετα απο το σβήσιμο της οθόνης το gps σταματα να καταγραφει και οταν το ανοιγεις να ελεγξεις τι εκανες σου βγαζει μια ευθεια γραμμή απο εκει που ειχε κλεισει η οθονη εως εκει που το ξανανοιξες...και φυσικα με την καταγραφη ολων των στοιχείων λαθος. Εχει βρεθει καποια λύση σε αυτο μεχρι σήμερα???γιατι δεν ειναι θεμα των εφαρμογών αλλα του gps. εχω δοκιμασει απο το μενου Μπαταρία να σβήσω τις επιλογές που κανουν οικονομια στα restictions....Ξερω οτι το εχουν πολλα κινητα γιατι με τους φιλους μου εχουν και αυτοι καποια xiaomi (redmi note, redmi 2 pro) εγω εχω το Mi4C. Σημερα θα δοκιμασω και με αυτην την ρομ αν και δεν πιστευω να λυθει το θεμα. Αν υπαρχει και ειναι bug Που πρεπει να αναφερθει???μεσα απο το κινητο στην εταιρεία???εδω???στα bugs???
3. οταν παιρνουμε backup μεσω ΤWRP για να περασουμε την αλλη ρομ δεν εχω ξεκαθαρίσει με ποιες λειτουργίες σβήνονται ολα...wipe cashe, full wipe cash and data,???? Υπαρχει πιθανότητα να κανουμε σβήσιμο αλλα μετα να περασουν οι εφαρμογές μέσω του cloud????
4. εχει γεμίσει το cloud Πως μπορουμε να το αδειασουμε????
Αυτα τα λιγα συγνώμη αν κουρασα.... -
Σε mi3 που την πέρασα, φαίνεται να έχει γίνει πιο γρήγορο σε ανταπόκριση. Επίσης δουλεύει και πάλι η αναπαραγωγή βίντεο στη κάμερα και τέλος τα widgets γίνονται αυτόματα update χωρίς να ανοίξω την εφαρμογή. Τώρα από μπαταρία θα το αφήσω λίγες μέρες ακόμη για να έχω πλήρη άποψη.
Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα που μας προσφέρει άμεσα πάντα τις ανανεώσεις!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα