[GTV-6.5.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/5 23:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Δεν ξέρω αν είναι θέμα της νέας ρομ αλλά υπάρχει θέμα......... Είχα κάποιες φωτογραφίες στην sd τραβήξει πριν περάσω την νέα ρομ........ Περνάω την ρομ και βλέπω ότι έχουν σβηστεί........ Κόβω το κεφάλι μου για να μη κόψω τίποτε άλλο ότι τις είχα στη κάρτα........κόβω το κεφάλι μου και οτιδήποτε άλλο. Ή λοιπόν θα σπάσω το κινητό ή θα δείξει........
" Γεωπόνος”
-
Παιδια καλησπερα,θελω να περασω την stable κινεζικη ρομ σε redmi note 3 pro για να φυγει η ρομ που μου εβαλε το vickmall.. πρεπει να ξεκλειδωσω τον bootloader πρωτα; καθε βοηθεια πολυτιμη
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι θέμα της νέας ρομ αλλά υπάρχει θέμα......... Είχα κάποιες φωτογραφίες στην sd τραβήξει πριν περάσω την νέα ρομ........ Περνάω την ρομ και βλέπω ότι έχουν σβηστεί........ Κόβω το κεφάλι μου για να μη κόψω τίποτε άλλο ότι τις είχα στη κάρτα........κόβω το κεφάλι μου και οτιδήποτε άλλο. Ή λοιπόν θα σπάσω το κινητό ή θα δείξει........
Διάβασα κάπου, μπορεί να ήταν και εδώ ότι κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα με εσένα και τελικά οι φωτογραφίες είχαν πάει σε κρυφό φάκελο. Δοκίμασε να δεις μήπως και εσύ έπαθες το ίδιο
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@geosoho όλες οι πληροφορίες που θέλεις βρίσκονται εδω => HowTo/Οδηγοί Μελέτησε τους οδηγούς προσεκτικά και ναι χρειάζεσαι και άδεια για ξεκλείδωμα και φλασαρισμα..
EDIT:
Πριν ξεκινήσεις για πάν ενδεχόμενο διάβασε αυτό => ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK -
εχω παλι το ιδιο θεμα.μετα απο φλασαρισμα τρωει bootloop και επιστρεφει recovery.κατι παιζει με τη recovery σας παιδια γιατι η ρομ φαινεται οκ
-
παιδιά πολύ καλή η ρομ καλή διαχείριση μπαταριά το μόνο που δεν κοίταξα και θα το δω σύντομα είναι για το Bluetooth και το gps να δουλεύουν μαζί για να δω αν κανει αποσυνδέσεις.
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
παιδιά πολύ καλή η ρομ καλή διαχείριση μπαταριά το μόνο που δεν κοίταξα και θα το δω σύντομα είναι για το Bluetooth και το gps να δουλεύουν μαζί για να δω αν κανει αποσυνδέσεις.
-
Μια γευση απο την ρομ της παρασκευης!!!
Today we are bringing you with two recommended features :
Settings
New - Touch Assistant Function Added.
In this weekly developer ROM update, we are revealing this new feature. MIUI 7 users will now have the chance to experience this feature before MIUI 8 releases. Have fun!
Go to Settings -> Additional settings -> Touch assistant (05-17)
Mi Cloud
New - Mi Cloud Backup Now Function
Able to backup home screen and system settings before flashing the phone (05-17)
Full changelog will be posted on Friday as usual. Please stay tuned!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
New - Mi Cloud Backup Now Function
Able to backup home screen and system settings before flashing the phone (05-17)
Full changelog will be posted on Friday as usual. Please stay tuned!
OFF TOPIC......... Παρεμπιπτόντως ξέρει κάποιος κάποιο app για free download music?????
" Γεωπόνος”
-
Παιδια καλησπέρα και εμένα . έχω ένα θέμα με το ηχείο δεν ακούγεται κάτι από εκεί αλλά μόνο από το ακουστικό. Δοκίμασα και με tune in και με YouTube ακούγεται μόνο από το ακουστικό. Κανείς καμιά ιδέα???
-
Το volume στο music, video games and other media σε τι στάθμη το έχεις;
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-