Που είναι αυτό?? Πες μου για να ξέρω. αλλά έφτιαξε ξαφνικά. Έκανα ένα clean από το security και ξαφνικά έφτιαξε . Τι να πω λίγο τρελό
[GTV-6.5.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/5 23:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Παιδια το προβλημα με το gps συνεχιζεται εβαλα την εφαρμογη gps test και ενω βλεπει τους δορυφορους δεν κλειδωνει μΛλον. Εκει που γραφει. First fix time μου βγαζει 0 τιποτα και δεν καταγραφει καμια δραστηριοτητα με το app runtastick
Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
OFF TOPIC......... Παρεμπιπτόντως ξέρει κάποιος κάποιο app για free download music???
Κατεβαζει βίντεο και mp3 .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
OFF TOPIC......... Παρεμπιπτόντως ξέρει κάποιος κάποιο app για free download music???
" Γεωπόνος”
-
-
@Giannisagal
Όχι φίλε μου , προχωρά σε εγκατάσταση..
Δεν θα εβαζα apk για PC , κατάλαβα τι ζητησες.
Δοκίμασε τη , σε όσους την έδωσα έμειναν ευχαριστημένοι, ελπίζω να κάνει για τη δουλειά που τη θες . -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Giannisagal
Καλημέρα όχι apk είναι
" Γεωπόνος”
-
@makis1024 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμένα μέχρι να κάνω το clean απο το security δεν μου εμφάνιζε την επιλογή για music κλπ. Μετά την εμφάνισε , δεν ξέρω μπορεί να έφαγε κάποιο σκάλωμα.
-
Καλημέρα. Εχω μια απορια που στην ουσια είναι πρόβλημα, δεν ξερω αμα ειναι θεμα ρομ, η του κινητου μου, η του δικτύου το δικο μου η του φιλου μου. Εδώ και παρα πολύ καιρο μου έρχεται μα συνέχεια μπορει και 14 φορες την ημερα ενα συγκεκριμένο μυνημα ενος φιλου μου. Μου εχει στηλει και αλλα μυνηματα χωρις αυτα να μου έρχονται συνεχεια, μονο το συγκεκριμένο μυνημα.
Αναγκάστηκα και του εκανα φραγη στα μυνηματα του, αλλα και παλι το κεντρο ασφαλειας μου βγαζει σαν ειδοποίηση οτι μπλοκαρε τοσα μυνηματα και παντα το ίδιο.
Τον ρωτησα αμα ο λογαριασμός του εχει ανεβει με τοσα μυνηματα μου λεει οχι.
Τι μπορεί να κανω; καμια εκκαθάριση στην εφαρμογή μυνηματων; κανενα factory reset στο κινητό μου; -
-
Καλημέρα,
Δύο παρατηρήσεις που αφορούν τις τελευταίες rom 6.5.χ, οχι μονο την 6.5.12 σε redmi note 2.
1.Στην εφαρμογή facebook στις ειδοποιήσεις. Οταν πατας πανω σε μια ειδοποίηση το φυσιολογικο ειναι να την ανοιγει. Καποιες φορες απο ενα σημειο και επειτα σταματαει να ανοιγει ειδοποιησεις και στρωνει μονο αν κανεις καθαρισμο στο κέντρο ασφαλείας.
Μαλλον κατι με τη μνημη.
2.Κατι δεν παει καλα με τη συνδεση δεδομενων του κινητου. Εχω cosmote, και στο ιδιο σημειο τις ιδιες ωρες της ημερας, χανεται συχνα η συνδεση, ενω με προηγουμενες rom δεν συνεβαινε.
Γνωριζει κανεις καποιο τροπο να ελεγξω αν ειναι θεμα κεραίας (ολως τυχαιως να συνέπεσε με εργασιες της cosmote) η κινητου;
Επισης υπαρχει και θεμα με την αποστολη μηνυματων που δεν ειχε παρατηρηθει ποτε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα