Εγώ που δοκίμασα την 8 δε μπόρεσα να λειτουργήσω το play store crashαρει συνέχεια.. Και έχει φάει και ένα σκάλωμα το mi cloud και δε μπορώ να επαναφέρω το backup ενώ το βλέπω μου βγάζει μήνυμα no backup..
Εγώ που δοκίμασα την 8 δε μπόρεσα να λειτουργήσω το play store crashαρει συνέχεια.. Και έχει φάει και ένα σκάλωμα το mi cloud και δε μπορώ να επαναφέρω το backup ενώ το βλέπω μου βγάζει μήνυμα no backup..
Από το mi store, θέλει άλλο τρόπο; Αν δε crashαρει μου βγάζει ένα σφάλμα και δεν κατεβάζει τίποτα..
Θα πρέπει να περάσεις τουλάχιστον την 6.5.25 ή νεότερη γιατί οι προηγούμενες έχουν πρόβλημα με τα gapps...
Κατόπιν θα κάνεις ότι γίνεται συνήθως και στην V7 δηλαδή εγκατάσταση μέσω της εφαρμογήςNew_Google_Installer ή ακόμα καλύτερα κατέβασε από εδώτο πακέτο ARM-6.0-pico και αφού το εγκαταστήσεις από recovery και πριν κάνεις reboot, κάνε mount το system και πήγαινε Advanced > File Manager και σβύσε τον φάκελο /system/priv-app/SetupWizard.
@dnomikos
λες " κάνε mount το system " πως γίνεται μέσω Twrp wipe - advanced wipe -system?
Στο TWRP πας στο mount και βάζεις check-mark στο system για να το βλέπεις μετά στον File Manager του TWRP. Αν έχετε πρόσβαση adb απο υπολογιστή, σβύστε τον φάκελο από εκεί με adb shell αφου πάλι κάνετε mount το system.