Καρφιτσωμένο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
-
-
@Bodai
στο βήμα 6 του οδηγού (6) Συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή με το καλώδιο USB και περιμένουμε να εμφανιστεί στο Mi PC Suite η εικόνα που φαίνεται παρακάτω:)
μου βγήκε αυτό
puu.sh/rPLro/16e8648d3c.jpg
Τι κάνουμε τώρα? -
Το είχες βάλει το κινητό σε recovery mode?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι αμέ, ακολούθησα της οδηγίες ακριβώς.
Απλά νομίζω πως πρέπει να πάω σε αυτόν τον οδηγό τελικά
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
(δηλαδή να πάω από unofficial -> σε official) -
Ο/H Jes Pes έγραψε:
Απλά νομίζω πως πρέπει να πάω σε αυτόν τον οδηγό τελικά
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Καλό θα είναι κατά την διάρκεια όλων αυτων να επιλέγεις MTP και όχι PTP (αναφέρομαι στο ss με το USB computer connection) -
Συγγνωμη αλλα εχω πλεον μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει τοσο στο ελληνικο φορουμ αλλα κ στο ιταλικο κ αγγλικο..
Θελω να αγορασω το Mi 4c απο ελληνικο ηλ. καταστημα κ μου απαντησαν τα εξης :
1) Unlocked bootloader από τον εκάστοτε προμηθευτή από Κίνα. (ενω ζητησα διευκρυνιση δεν απαντησαν official/unofficial unlock φανταζομαι το δευτερο)
2) Η ROM είναι η Global και έχει ρυθμιστεί επίσης από τον προμηθευτή, (τους ειπα οτι ειδα απο το ελλ. φορουμ οτι οι Global rom δεν υποστηριζουν ελληνικα κ απαντησαν) ενώ για τα Ελληνικά έχει χρησιμοποιηθεί εφαρμογή μετάφρασης για rooted συσκευές.
3) Όσον αφορά το service η συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση από τον εισαγωγέα μας που βρίσκεται στον Εύοσμο
Τι σημαινουν αυτα ?.. θα μπορεσω να χρησιμοποιησω αμεσως to κινητο χωρις προβλημα η θα σκανε κινεζο σπαμ διαφημισεις στην αρχικη οθονη η θα παιζουν αλλα σημαντικοτερα προβληματα κολληματα κλπ?
Απο την εμπειρια καποιου που εχει ηδη περασει απο αυτη τη διαδικασια τι πρεπει ν κανω?
Δεν εχω καταλαβει εχω κινδυνο brick αν περασω ενα update η αλλη rom κ ας ειναι unlocked?
για official unlock πρεπει να ζητησω κωδικο αφου πρωτα εγκταστησω miui στοκ cina η developer rom?
Τελος οσο για το θεμα root διαβασα να μην γινονται update της εφαρμογης απο play store γιατι θα χαλασουν την rom κ θα πρεπει η αναβαθμιση να φλασαριστει σε ζιπ μορφη..
Εχω ξανασχοληθει με rooted συσκευες σε ενα xperia που ειχα παλια κ ολα πηγαν αβαδιστα αλλα αυτο εδω πια με τα xiaomi μοιαζουν με ναρκοπεδιο!!!
Ευχαριστω! -
"για τα Ελληνικά έχει χρησιμοποιηθεί εφαρμογή μετάφρασης για rooted συσκευές"???
το more locale εννοούνε, άλλο πάλι και τούτο...
Unofficial-προβληματική κατά 102,5 % θα έχει...
Δημιούργησε λογαριασμό mi ....ΧΘΕΣ.... και κάνε στο καπάκι αίτηση για ξεκλείδωμα:
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
Θα μπορούσες βέβαια, εφόσον θα ρθει με ξεκλείδωτο bootloader, να περνούσες μέσω miflash μια Official Fastboot Global Developer, που έχει πλήρη Ελληνικά, αυτόματα updates και playstore και να μην ξανα-σχοληθείς...
Παρέλαβε με το καλό και εδώ είμαστε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα νομιζω οτι εξακολουθω να εχω μια σχετικη συγχυση
Γιατι οπως λες πρεπει να ξεκλειδωσω..χθες!.. κ επισημα απο την xiaomi το bootloader ενω θα ειναι ηδη unlocked
Διαβασα οτι υπαρχει κινδυνος οταν φλασαρεις rom κ δεν εχεις επισημο unlock ..
Αλλα στην ιδιαιτερη αυτη περιπτωση ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Απο αλλη εμπειρια που ειχα με htc ξερω οτι γινεται ελεγχος κ καταγραφη της συσκευης οταν ειναι locked/unlocked .
ειδα επισης οτι δεν υπαρχει Global developer για mi 4c που προτεινεις αλλα μονο
Xiaomi Mi 4c Latest China Developer Version Fastboot File Download
Xiaomi Mi 4c Latest China Stable Version Fastboot File Download
κριμα κ ακουγοταν τοσο ωραιο σαν επιλογη -
@Raptonicus, πάρε το κινητό που θες, κάνε την αίτηση με το mi account σου να έχεις δικαίωμα για unlock bootloader από την xiaomi και τα υπόλοιπα μόλις παραλάβεις το κινητό, τώρα το μόνο που καταφέρνεις είναι να φορτώνεις το "μυαλό" σου με πληροφορίες τις οποίες δεν μπορείς να τις δεις στην πράξη αν ισχύουν.
Μπλέκεις σε έναν κυκεώνα IF > THEN > ELSE χωρίς ουσία -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα