καλησπερα!! αγορασα ενα redmi note 3 pro απο ελληνικο μαγαζι.εχει ελληνικο μενου και εκδοση miui MIUI global 7.3|stable 7.3.2.0.0(LHOCNDD) μετα απο αρκετο διαβασμα για να περασω μια official/και μετα ελληνικη ανακαλυψα οτι ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος!!! τι κανω τωρα?τι προτεινετε? διαβασα ποιο πανω ενα παληκαρι λεει οτι ειχε ξεκλειδωτο bootloader και αυτος και ακολουθησε τον οδηγο unnoficial>> official..να το ρισκαρω? και ποια rom να του φλασαρω πρωτα? την τελευταια china developer απο εδω? Xiaomi MIUI Official Forum
αν θελεις την ψυχικη σου ηρεμια, μην κανεις τιποτε. ασε το τηλεφωνο ησυχο!
αν θελεις να πας γυρευοντας τρεξε πρωτα αυτο τον οδηγο καλου κακου.
αυτη η διαδικασια δεν προκειται να πειραξει το τηλεφωνο σε κατι. ειναι ενας απλος ελεγχος.
μωρε το κινητο δουλευει μια χαρα..(κανει force close βεβαια το τηλεφωνο και τις επαφες αμα συνδεθω sto mi acount του κινητου) αλλα δεν μπορει να παρει updates...γιαυτο και σκεφτομαι να του βαλω official η την ελληνικη rom...το θεμα ειναι πως να το κανω τωρα που ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος...χμμμ εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα τωρα και βλεπω.. ισως δοκιμασω τον οδηγο...
ναι ξεκλειδωτο ηρθε χμμμ global λες ε? γιατι στον οδηγο γραφεις:
China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ)
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ BRICKΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
Από τη στιγμή που έχεις ξεκλείδωτο booloader μπορείς να φλασάρεις αμέσως μέσω fastboot και έχω την εντύπωση ότι μπορείς να περάσεις αμέσως και την global dev! Για αυτό βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί με τις global dev αν πήγαινες να φλασάρεις σε edl mode! Οπότε αν θες δοκιμάζεις αν δεν θες επιλέγεις κάποια από τις άλλες! Από κει και πέρα αν αποτύχει να περάσει ας πούμε την global dev μετά πας με τον οδηγό που παραθέτεις παραπάνω και περνάς κάποια άλλη χωρίς προβλήματα!
Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω θέμα που δημιούργησα πρόσφατα και όπως θα δεις είχαμε ήδη μια επιτυχημένη περίπτωση!
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση.
Έχω κλειδωμένο bootloader και μέχρι τώρα έχω περάσει μερικές rom και ελληνικές και απο το xiaomi.eu και δεν είχα πρόβλημα. Συγκεκριμένα τώρα είμαι με ελληνική stable 7.0.5.0, πιστεύεται θα έχω πρόβλημα αν τον κρατήσω κλειδωμένο και περνάω κανονικά τις ελληνικές rom;
Δυστηχως η xiaomi τα εκανε χαλια ολα , προσωπικα για εμενα τελος τα xiaomi με αυτα που κανει...
ελα ομως που πηγε κινα ενας φιλος και πηρε ενα xiaomi και μου το εφερε να του περασω ελληνικα ...
Μαλλον εινια το redmi note 3 pro αυτο που εχω ... δεν εχω sim δεν εχω mi account και εχω χασει τη μπαλα με αυτα που κανει η xiaomi ... η θα το μπρικαρω η θα του το δωσω με κινεζικα μου φαινεται εχω χασει και τη μπαλα εδω στο σαιτ .. οτι ναναι .. με απογοητευσε εντελως η xiaomi .. τι θελανε και κλειδωσανε το bootloader , μονο πελατες χασανε με αυτα
Μη σε πιάνει απογοήτευση! Φτιάξε ένα Mi Account για τον φίλο σου, κάνε αίτηση για να ξεκλειδώσεις τον booloader και σε 2μέρες θα έχεις το οκ για να τον ξεκλειδώσεις και να περάσεις ότι ρομ θες μετά!
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις! Καταλαβαίνω αν βαριέσαι να ασχοληθείς αλλά προτιμώ να περιμένω 2μέρες για να πάρω μια έγκριση παρά να μην μπορώ να αγγίξω το κινητό γιατί θα βγει εκτός εγγύησης (βλέπε samsung, apple κλπ)
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση.
Έχω κλειδωμένο bootloader και μέχρι τώρα έχω περάσει μερικές rom και ελληνικές και απο το xiaomi.eu και δεν είχα πρόβλημα. Συγκεκριμένα τώρα είμαι με ελληνική stable 7.0.5.0, πιστεύεται θα έχω πρόβλημα αν τον κρατήσω κλειδωμένο και περνάω κανονικά τις ελληνικές rom;
Έκανες το τεστ και σου έβγαλε ότι έχει κλειδωμένο booloader? Μήπως για το κινητό σου υπάρχουν fastboot rom οπότε και μπορείς και με κλειδωμένο να τις περάσεις χωρίς πρόβλημα?
Ναι έκανα κανονικά το τεστ απο τον οδηγό της σελίδας και μου δείχνει ότι είναι κλειδωμένος, δεν έχω περάσει ποτε fastboot rom, τις κατέβαζα στο pc τις έβαζα στο κινητό και τις περνούσα απο twrp μετά τα απαραίτητα wipes.