Ακολούθησε πιστά τον οδηγό για να μην έχεις θεμα ...
Οδηγίες για πέρασμα από multilanguage σε ελληνική ρομ
-
-
Αυτό το πρόβλημα έχω.
Δεν αναφέρεται κάπου τι κάνω για να πάω από multi σε global stable.
Μετά ακολουθώ τον οδηγό
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αφού σου είπα να δοκιμάσεις πρώτα έτσι και αν δεν το δεχτεί να πας με factory reset
Τώρα αν θες να κάνεις wipe cache & dlavik cache αυτά όποτε και να τα κάνεις ακίνδυνα είναι -
Δηλαδή εάν δεν πάρει την global stable από updater μπαίνω στο miui recovery και κάνω factory reset?
Μακάρι να είναι τόσο απλό και να μην χρειαστεί fastboot γιατί το φοβάμαι...
Να ρωτησω κατι, το redmı 3 φοραει την multılang την πειραγμένη απο κινεζομαγαζι και θελω να περασω την chına dev ωστε να ξεκλειδώσω, για να περασω την ελληνική από δω. Το πρόβλημα είναι οτι απο το τόσα που διάβασα, μπερδεύτηκα....
1. Θα το συνδέσω στο mi flash, σε download (power + ενταση πάνω) ή fastboot (power + ενταση κάτω) mode;
2. Θα κατεβάσω την fastboot china dev rom ή την κανονική china dev rom;
Πείτε μου τι ισχύει μη κάνω καμιά πατάτα.... -
Πρώτα επιλέγεις την κινέζικη dev. Την ονομάζεις update.zip και την ρίχνεις στο folder του κινητού σου Download.
Πας από τον updater, 3 τελείες πάνω, αναβάθμιση σε και επιλέγεις την Ρομ που έβαλες στο κινητό.
Ξεκινά η διαδικασία και τελειώνεις με την Dev Rom.
Μετά ξεκινάς το ξεκλείδωμα από εδώ
Τελειώνοντας από εκεί και αφού πλέον είσαι ξεκλείδωτος μεταφέρεσαι στον οδηγό εδώ
Σημείωση για να μην πανικοβληθείς. Σε όποιον από τους 3 πάνω οδηγούς κουραστείς δικαιούσαι να σταματήσεις και το κινητό είναι λειτουργικό. Εισήγηση μου όμως μια μέρα να καθήσεις πάνω του 2-3 ώρες να το τελειώνεις. -
Νομίζω από ότι έχω διαβάσει πρώτα πας σε official global stable και μετά σε official china dev, εάν έχεις multilanguage
το δοκιμασα απο updater και δε την παίρνει, μάλλον επειδή φοράει την μούφα multilanguage γι' αυτό ρωταω πιο πάνω, τι κάνω.
-
Αν έχει stable, δοκίμασε πρώτα με official stable ώστε μετά να βάλεις official developer για να ξεκλειδώσεις.
Αν δουλέψει και αυτό αναγκαστικά θα πας με τον οδηγό από unofficial σε official από εδώ:
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Πρώτα όμως μην σου έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader με unofficial τρόπο από την υπογραφή μου. -
Εάν έχεις multilanguage stable και προσπαθήσεις να βάλεις official stable μέσω updater, υπάρχει τρόπος να καταλάβεις εάν όντως έγινε εγκατάσταση?
@johnnyar με τις ανάλογες ρομ για Redmi 3/Pro φυσικά, ο οδηγός είναι ίδιος αλλά οι ρομ αλλάζουν
Ο/H jp7rgv έγραψε:
Εάν έχεις multilanguage stable και προσπαθήσεις να βάλεις official stable μέσω updater, υπάρχει τρόπος να καταλάβεις εάν όντως έγινε εγκατάσταση?
-
Σωστά!
Οπότε βάζουμε την official stable στο φάκελο downloaded rom και πατάμε αναβάθμιση μέσω updater, σωστά?
Μετά για να πάμε σε official dev πάλι το ίδιο ή θέλει να μπούμε στο recovery για factory reset?
Ρωτάω γιατί θυμάμαι στο rmn2 πρέπει να κάνεις factory reset για πέρασμα από official stable σε dev
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0