Διαφήμιση

παρακαμψη ιου

• @blackm76 ή εφαρμογή antivirus έχει 2 βάσεις δεδομένων την Avl και την Tencent. Δοκιμάζεις και με τις 2 ή με 1 από τις 2 και αν δεν ικανοποιηθείς τις βγάζεις και τις 2 και βάζεις 1 εφαρμογή από το google play που σε ικανοποιεί. Προς το παρόν δεν βλέπω τρόπο να αγνοείς ιό έστω και ψεύτικο.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • πληροφοριακα η εφαρμογη δεν ειναι απο το playstore.τελος παντων καταλαβα θα δω τι θα κανω.

τωρα πειτε μου σας παρακαλω για το backup που ειπε ο φιλος προηγουμενος....
    • Ναι για το 2ο σκέλος δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν γνωρίζω

Για το Backup μπένεις twrp και πας στο κουμπί backup. Τικάρεις ότι θες από εκεί, όσα περισσότερα τόσο πιο γεμάτο θα είναι... στο κάνει πολύ γρήγορα (1:20 για 3μιση gb εμένα).

Μετά ανοίγεις το κινητό βρίσκεις το αρχείο μέσα στο twrp folder το ρίχνεις στον υπολογιστή και πλέων ξέρεις πως ότι και να γίνει θα έχεις τα δεδομένα σου όλα όπως ήταν σήμερα. Λες και έκανες το κινητό ένα απλό restart.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ναι για το 2ο σκέλος δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν γνωρίζω

Για το Backup μπένεις twrp και πας στο κουμπί backup. Τικάρεις ότι θες από εκεί, όσα περισσότερα τόσο πιο γεμάτο θα είναι... στο κάνει πολύ γρήγορα (1:20 για 3μιση gb εμένα).

Μετά ανοίγεις το κινητό βρίσκεις το αρχείο μέσα στο twrp folder το ρίχνεις στον υπολογιστή και πλέων ξέρεις πως ότι και να γίνει θα έχεις τα δεδομένα σου όλα όπως ήταν σήμερα. Λες και έκανες το κινητό ένα απλό restart.
      πολυ καλη πληροφορια.ευχαριστω παρα πολυ.
    • Ναι στις δύσκολες στιγμές είναι το πιο βοηθητικό πράγμα

Μπορείς να ξυλώσεις το κινητό, να το μπρικάρεις να το επαναφέρεις με φλασαρίσματα fastboot, να ξαναπεράσεις όλη τη διαδικασία να βάλεις μετά ελληνική ρομ και όταν τελειώσεις θα κάνεις ένα backup restore και όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ναι στις δύσκολες στιγμές είναι το πιο βοηθητικό πράγμα

Μπορείς να ξυλώσεις το κινητό, να το μπρικάρεις να το επαναφέρεις με φλασαρίσματα fastboot, να ξαναπεράσεις όλη τη διαδικασία να βάλεις μετά ελληνική ρομ και όταν τελειώσεις θα κάνεις ένα backup restore και όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο
      τι ειναι ολη αυτη η διαδικασια;;;
      αν κατι δεν παει καλα...δεν φορτωνεις απλα το backup στον αποθηκευτικο χωρο και το κανεις εγκατασταση με twrp;;;;
      einai poio περιπλοκο;;;;

τι εννοεις με τις εννοιες ,ξυλωσεις το κινητο ,μπρικαρεις και fastboot;;;;ιδιος αυτο το fastboot ολο το ρωταω και ολο το ξεχναω.
    • Ναι έχεις δίκιο. Αν πάει κάτι στραβά κάνεις απλά ένα backup. Απλούστατο.

Εγώ όμως μιλάω ακόμη και για την ακραία περίπτωση που το κινητό σου, ή ένα κινητό brick-άρει και το αναστήσουμε. Μιλάω σε περίπτωση που δεν μπορείς να μπεις στο λογισμικό.

Τότε η μέθοδος είναι να χάσεις τα πάντα και να ξανακάνεις από την αρχή την διαδικασία. ¨Οταν φτάσεις σε σημείο που μπορείς να ξανατρέξεις το backup τότε το κάνεις και τσουπ όλα όπως ήταν.

Απλά παράδειγμα έδωσα... Εσύ λογικά θα μπεις twrp θα πατήσεις restore θα το επιλέξεις και βασιλιάς :D
    • Διαφήμιση