εχω την εντυπωση οτι για να βαλεις official stable η dev στο redmi 3 , μπορεις να φλασαρεις μεσω του updater αλλα και με το ΜιPcSuite εκτος του MiFlash .
δηλαδη το redmi 3 ερχεται με μια stable που εχει ελληνικα ( δε θυμαμαι τη version ) , βαζουμε τη ρομ που κατεβαζουμε απο δω .. MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , στον φακελο downloaded_rom και τη φλασαρουμε μεσω του updater .
αφου φορεσουμε μια απο τις δυο ρομ που κατεβασαμε μπορουμε να ξεκλειδωσουμε τον bootloader εφοσον εχουμε λαβει το σχετικο sms.
νομιζω οτι ισχυει και αυτο για φλασαρισμα official stable η dev στο redmi 3 με KΛΕΙΔΩΜΕΝΟ bootloader και με τη ρομ που μαςερχεται απο το κινεζομαγαζο.
αν εχω λαθος θα ηθελα να με διαψευσει καποιος για να σιγουρευτω κι εγω για τη συγκεκριμενη συσκευη και τη διαδικασια φλασαρισματος της απο την ρομ του κινεζομαγαζου σε official stable η dev , για να προχωρησει σε ξεκλειδωμα του bootloader.
και αν ισχυουν αυτα που λεω , πιστευω οτι ο πιο ευκολος τροπος για φλασαρισμα ειναι μεσω του updater , μετα εχουμε τις επιλογες του ΜιPcSuite και του MiFlash.
Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί μετά μιλάμε όντως για πολύ απλή διαδικασία. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα ισχύει (αν και ελπίζω) με κλειδωμένο bootloader. Όσες φορές έχουν δοκιμάσει πολλά άτομα σε κινητό με Snapdragon και κλειδωμένο bootloader (και ειδικά αν φοράει unofficial rom) έχουν φάει άκυρο. Οπότε το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσουν κάνα 2 άτομα που παραλάβουν το κινητό και να μας ενημερώσουν. Αν ισχύει μην κάθομαι να φτιάχνω οδηγό με miflash...
Πρεπει να μάθουμε κάπως τι ισχύει γιατί μ'ενδιαφερει κι εμένα ..
Και με MiPcSuite γίνεται , νομίζω υπάρχει οδηγός αλλά δε μπόρεσα να βρω το λινκ.
Κατεβαζεις τη ρομ μέσω του MiPcSuite και τη φλασαρεις .