Πρεπει να την μετονομάσω σε update.zip;;
Μεταφορά από Global σε Chinese dev ROM
-
-
-
Την έβαλα στο κινητο,την μετονομασα, αλλά όπως και πριν με την κινεζική Stable μου κρασαρε ή εφαρμογή του updater... Για όποιον γνωρίζει το log γράφει:
java.lang.NullPointerException: Attempt to read from field 'java.lang.String com.android.updater.UpdateInfo.cL' on a null object reference
at com.android.updater.bq.a(Unknown Source)
at com.android.updater.aF.run(Unknown Source)
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οκ ευχαριστω για την προσπαθεια..
-
Για να βοηθήσω και άλλους που πιθανόν να αντιμετωπισουν το ίδιο πρόβλημα με μένα, αν η συσκευή σας έρθει με κάποια μη official έκδοση που να εμπεριέχει τα ελληνικά, για να περάσετε την κινέζικη developer(για το unlock) ακολουθήστε τον οδηγό εδώ :
Unbrick Bootloop/Flashing Official Fastboot ROM for Mi5 with Locked Bootloader - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Με μεγάλη προσοχή λόγω του edl τρόπου που χρειάζεται, και έχουν αναφερθεί brick σε συσκευές(όλες όμως έχουν επανέλθει). Επίσης να σας πω ότι όταν έφτασα στο σημείο να φλασάρω με το Mi Flash μου έβγαζε συνεχώς error ότι Missed hello package. Κατάφερα να το λύσω μόνο κάνοντας restart τη συσκευή ξαναβάζοντάς την σε edl mode μέσω fastboot εντολών. Tότε έγιναν όλα κομπλέ και πλέον τρέχω 6.5.19 dev cn. Ένα ευχαριστώ για την βοήθεια...Πριν ξεκινήσετε να προσέξετε να έχετε κατεβάσει όλους τους οδηγούς (και κυρίως της Qualcomm).Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Τονίστηκε η Επικινδυνότητα της διαδικασίας ().
-
Εκανα αυτόν τον τρόπο, που περιγράφεις χθες το βράδυ και πήγε καλά. Εχω την Κινεζική development rom. Τώρα προσπάθησα να βάλω την developer global official από το site της MIUI. Αντιγράφω το αρχείο "miui_MI5Global_6.5.30_klp klp.zip" στο κεντρικό φάκλεο του τηλεφώνου. Πηγαίνω από το updater, επιλέγω το αρχείο και μου λέει "couldn't verify update package"
-
Έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader ;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Οχι, αλλά αν κατάλαβα καλά για να μπει η global MIUI απο το site της MIUI δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Χρειάζεται;;;
-
Δεν φταίει ο bootloader. Είχα παιδευτεί και γω πριν λίγες μέρες. Update όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα κάνεις μέσω της εφαρμογής updater. Τα μηνύματα που σου βγάζει τα έβγαζε ακριβώς τα ίδια και σε μένα. Ο σίγουρος τρόπος είναι μέσω fastboot, υπάρχουν διάφοροι οδηγοί και εδώ και στο ξένο. Ακολούθα έναν οδηγό εγκατάστασης ROM μέσω fastboot και όλα θα πάνε ρολόι.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0