Έχετε δοκιμάσει να ανοίξετε το καπάκι από πίσω και να αφαιρέσετε την μπαταρία για κάνα μισάωρο? Αν είναι κάνα βραχυκύκλωμα μπας και στρώσει (ίσως και να μην ισχύει αυτό που λέω απλά σαν δοκιμή).

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H lallasgr έγραψε:
Έχετε δοκιμάσει να ανοίξετε το καπάκι από πίσω και να αφαιρέσετε την μπαταρία για κάνα μισάωρο? Αν είναι κάνα βραχυκύκλωμα μπας και στρώσει (ίσως και να μην ισχύει αυτό που λέω απλά σαν δοκιμή).![]()
Ο/H hoyas έγραψε:
Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι λένε στο χωριό μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά το κόστος του ανταλλακτικού είναι απλά γελοίο. Αλλα αν δεν έχουν το ειδικό μηχάνημα για την αντικατάσταση του. Δεν κάνεις μια ερωτηση και στο Επισκευές Κινητών service - easyservice.gr ??Ο/H tsine έγραψε:
Εμένα παιδιά το thefixers μου είπε ότι το τέσταρε ..Έχει χαλάσει ο voltage regulator που είναι υπεύθυνος για το fast charging και βρίσκεται πάνω στην πλακέτα ...
Ο/H Bodai έγραψε:
Καλά το κόστος του ανταλλακτικού είναι απλά γελοίο. Αλλα αν δεν έχουν το ειδικό μηχάνημα για την αντικατάσταση του. Δεν κάνεις μια ερωτηση και στο Επισκευές Κινητών service - easyservice.gr ??Ο/H tsine έγραψε:
Εμένα παιδιά το thefixers μου είπε ότι το τέσταρε ..Έχει χαλάσει ο voltage regulator που είναι υπεύθυνος για το fast charging και βρίσκεται πάνω στην πλακέτα ...
EDIT
Για τέτοιο εξοπλισμό μιλάω => Rework - Reballing - Ρομποτικά - easyservice.gr
Ενδεικτικά μόνο δες πόσο κάνει αυτό => LT1529CQ-3.3PBF: Low Drop out (LDO) Regulator Position 3.3 Volt 3A 6 Pin (5+Tab) Ddpak: Linear Technology που το θεωρώ απίθανο να είναι 3Α ο voltage regulator που έχει μέσα το RMN3. Αλλά είναι τα "εργατικά" που κάνουν την διαφορά..Ο/H tsine έγραψε:
Για στείλε πιο ανταλλακτικό είναι ? Επιπλέον θα πάρω να ρωτήσω και εδώ που έστειλε
Ο/H Bodai έγραψε:
Ενδεικτικά μόνο δες πόσο κάνει αυτό => LT1529CQ-3.3PBF: Low Drop out (LDO) Regulator Position 3.3 Volt 3A 6 Pin (5+Tab) Ddpak: Linear Technology που το θεωρώ απίθανο να είναι 3Α ο voltage regulator που έχει μέσα το RMN3. Αλλά είναι τα "εργατικά" που κάνουν την διαφορά..Ο/H tsine έγραψε:
Για στείλε πιο ανταλλακτικό είναι ? Επιπλέον θα πάρω να ρωτήσω και εδώ που έστειλε