@VasKap1 η διαφορά του Redmi Note 2 είναι ότι δεν έχει κλειδωμένο bootloader όπως το Redmi Note 3.
Μόλις ξεκλειδώσεις, έχουν την ίδια διαδικασία σχεδόν, με άλλα αρχεία-εργαλεία.
Επίσης, επειδή έχει unofficial rom δες από την υπογραφή μου μήπως έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader με unofficial τρόπο
σε ευχαριστώ πολύ αλλά πως μπορώ και από που να δω αν έχει ξεκλειδώσει το bootloader ?
@VasKap1 η διαφορά του Redmi Note 2 είναι ότι δεν έχει κλειδωμένο bootloader όπως το Redmi Note 3.
Μόλις ξεκλειδώσεις, έχουν την ίδια διαδικασία σχεδόν, με άλλα αρχεία-εργαλεία.
Επίσης, επειδή έχει unofficial rom δες από την υπογραφή μου μήπως έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader με unofficial τρόπο
σε ευχαριστώ πολύ αλλά πως μπορώ και από που να δω αν έχει ξεκλειδώσει το bootloader ?
Κατεβάζοντας το adb universal drivers δεν είχε επιλογή run as administrator μόνο εγκατάσταση.
Έκανα κάτι λάθος?
Τώρα έχει γίνει εγκατάσταση πρόγραμμα clockworkmod και μέσα εκεί start ADB Server όπου κάνοντας δεξί κλικ δεν έχει πάλι επιλογή run as administrator παρα μόνο start και από κάτω αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας, κτλ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Εάν στο device manager το εμφανίζει λίγο διαφορετικά όπως παρακάτω υπάρχει πρόβλημα?
Επίσης μπορώ να αποσυνδεσω το κινητό τώρα που είναι σε download Mode με σκοπό να το συνδέσω πάλι όταν κατεβάσω τη ρομ ?
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα 100%. Το καλύτερο είναι να κάνει update τους drivers με δεξί κλικ και να βάλεις τους drivers από τον φάκελο Xiaomi\Qualcom και θα αναγνωριστεί σωστά!!
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Τώρα είδα την απάντηση δεν μου έβγαλε ενημέρωση το Tapatalk.
Το έκανα μόλις τώρα.
Μου ζητάει επανεκκίνηση το pc, μπορώ να αποσυνδεσω το κινητό από download Mode?
Αν ναι πως?
Ευχαριστώ και ειλικρινά συγνώμη για την ταλαιπωρία
Συγχαρητηρια στον xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/9004-lallasgr/ Lallasgr!! εφτιαξε τον τελειο οδηγο για κατι ασχετους σαν και εμενα... ειχα brickarei το κινητο μου και ηταν ο μονος οδηγος που το ξεbriackare.. τωρα πια δεν εχω ενα ενα τουβλο!!!
Ευχαριστω πολυ lalla!
Υ.Γ. κοιταζε η γιαγια μου απο διπλα και brickare το xiaomi της επιτηδες για να το κανει και αυτη!!..της φανηκε απλος οδηγος λεει
Σε ευχαριστούμε για τις οδηγίες, μόλις κατάφερα και έβαλα την τελευταία China DEV 6.5.26 σε redmi 3 το οποίο είχε μία απίθανη έκδοση 7.2.99.99 !!!!!! και δεν έπαιρνε καμία άλλη από τον Updater, ας όψεται το απίθανο gearbest για τις #@#@##$#$#$ εκδόσεις που βάζει στα καημένα τα xiaomi.