Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)

• Οδηγός
    • RedMi 3/PRO
    • Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)

Και ναι... Μόνο να μπουταρει σωστά....

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπουτάρει σωστά...... χεχε..
      Αντε επιτέλουςςςςςςςς

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπουτάρει σωστά...... χεχε..
      Αντε επιτέλουςςςςςςςς
      Λοιπόν όλα κομπλέ. Τελικά ήταν πρόβλημα του υπολογιστή μου αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αφού έχω κάνει την διαδικασία πολλές φορές χωρίς να αντιμετωπίσω τα ίδια (είμαι ο επίσημος xiaomας στην παρέα και στην δουλειά). Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που βοήθησαν να βγω από το λαβύρινθο, να είστε καλά. Φίλε @geoanto555 είχες απόλυτο δίκιο ότι τα win μου ήταν μια αηδία και μισή, μάλλον θα τα πετάξω τα windows και θα κάνω ένα clean install, να βάλω τα 10άρια λες ή με τα 7 θα κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, μιας και windows ανοίγω μόνο για τα φλασαρίσματα;;;
      Και πάλι ευχαριστώ όλους που ασχολήθηκαν....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnkeppas έγραψε:

ή με τα 7 θα κάνω τη δουλειά μου μια χαρά, μιας και windows ανοίγω μόνο για τα φλασαρίσματα;;;
      Για τέτοιες δουλειές τα 7 64 είναι ότι καλύτερο.. μέχρι τώρα.
      Καθαρά όμως...

• Καλησπερα σε όλους. Θέλω να περάσω official rom σε ένα redmi 3 pro φίλου μου (έχει την mutli με τα γνωστά προβλήματα). Τα links στην αρχική σελίδα παραπεμπουν στην τελευταία ρομ ή όχι. Εάν όχι στο link αυτο en.miui.com/a-234.html κατεβάζω αυτή που λέει Redmi 3/Prime Latest Global Stable Version Fastboot File Download; Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω τον οδηγό Flash official rom με το Mi PC Suite; Ευχαριστώ.
    • Δοκιμάζεις με το mi pc suite και αν τα καταφέρεις έχει καλώς...
      Αν όχι πας σε miflash. Καλά είναι να κατεβάσεις ρομ που σου δίνει ο οδηγός..

• Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό αλλά έχω το εξής πρόβλημα, ενώ το τηλέφωνο το βλέπει ως QDLOADER 9008 στο device manager στην τελευταία έκδοση το XiaomiFlash όταν πατάω refresh βγάζει specified cast is not valid. Έχω windows 8 64-bit και signature off
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dkmaster έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό αλλά έχω το εξής πρόβλημα, ενώ το τηλέφωνο το βλέπει ως QDLOADER 9008 στο device manager στην τελευταία έκδοση το XiaomiFlash όταν πατάω refresh βγάζει specified cast is not valid. Έχω windows 8 64-bit και signature off
      Εβγαλες ακρη? To Miflash βλεπει το τηλεφωνο? Γραφει COM10 κατω απο το device?
    • Ο/H dkmaster έγραψε:

στην τελευταία έκδοση το XiaomiFlash
      Χρησιμοποίησε πιο παλιά... Ίσως κάνεις δουλειά..

• Λοιπόν στην καινούργια έκδοση δεν το έβλεπε σε καμία com. Σε πιο παλιά το έβλεπε αλλά έβγαζε device is busy όταν πατούσα flash. Τελικά είδα ότι είχε sim και SD μέσα, μόλις τα έβγαλα δοκίμασα κατευθείαν στην παλιά έκδοση και φλασαρε κανονικά. Περιμένω τον κωδικό ξεκλειδωματος από xiaomi τώρα.
      Σας ευχαριστώ και για τον οδηγό και για τον χρόνο σας.
    • Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω κολλησει και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουμε και λέμε, έχω απενεργοποιήσει τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής. Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο miflash(που όμως ούτε στην εγκατάσταση ούτε όταν πάω να τρέξω το exe δεν μου δίνει την δυνατόττηα να το τρέξω σαν administrator. Απλά δεν υπάρχει η επιλογή όταν πατάω πάνω του δεξί κλίκ. Έχω εγκαταστήσει του adb drivers αλλά μου βγάζει αυτό

όταν κάνω πάω να κάνω update μου βγάζει αυτό

Έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι κάνω λάθος. παρόλα αυτά πήγα να δω αν βρίσκει την συσκευή μου το iflash και δεν την βρίσκει.

Σεν ξέρω τι να κάνω και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Παλεύω πόση ώρα και δεν έχω καταφέρει καόμα να περάσω ούτε την κινέζικη dev...
    • Διαφήμιση
    • Συνέχισε... το ίδιο πράγμα είναι....
      Κάνε ανανέωση στο miflash....