72 ώρες έγραφε , υπομονή, θα περάσει και αυτό . Την ελληνική την ανεβάζω με τον ίδιο τρόπο όπως την κινεζική ή την κάνω copy στο αποθηκευτικό χώρο του κινητού και την τρέχω από εκεί;
Επίσης έχω ένα mi note 2 με miui 7 by xiaomi-miui.gr gtv 5.12.17 developer από το vickmall όπως ήρθε , αυτό θα έχει ξεκλειδωμενο το bootloader ; Μπορώ να του κάνω αναβάθμιση με νέα ελληνική ρομ; Θα χάσει τα αρχεία που έχει αν αναβαθμίσω;
Φιλε @amavroudis, προς το πρώτο τείνω αλλά με ένα δεν προλαβαίνω, σορυ δίκιο έχεις, για αυτό είναι οι οδηγοί για να μην τα γράφετε 100 φορές . Τον διάβασα τώρα λίγο βιαστικά, όταν θα είναι για την εγκατάσταση θα τον πάμε βήμα βήμα και βλέπουμε. Ευχαριστώ
Καλησπέρα και πάλι
Μετά από 72hours για unlock του bootloader κατάφερα και εγώ να βάλω την Ελληνική MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM χωρίς ιδιέτερη δυσκολία.
Ευχαριστώ τον @amavroudis , @George Kaggelaris για τις άμμεσες απαντήσεις τους καθώς και όλα τα παιδιά του φόρουμ που με τα σχόλιά τους
και τις υποδείξεις που έχουν κάνει βοηθούν στην όλη διαδικασία.
2 ερωτήσεις μόνο
1) το update θα γίνετε αυτόματα τώρα?
2) Επίσης έχω ένα mi note 2 με miui 7 by xiaomi-miui.gr gtv 5.12.17 developer, αυτή αναβαθμίζετε αυτόματα ή πρέπει να την περάσω τη νέα μέσα στο κινητό όπως έκανα και με το δικό μου?
Δεν έχεις αυτόματες αναβαθμίσεις, μικρό το κακό. Κατεβάζεις και φλασάρεις μέσω twrp.
Για το scorpio η έκδοση είναι πολύ παλιά και ίσως χρειαστεί να περάσεις πρώτα official με miflash και μετά πάλι νέο twrp και την τελευταία dev.
Περίμενε να σου πουν οι πιο έμπειροι...
Δεν έχεις αυτόματες αναβαθμίσεις, μικρό το κακό. Κατεβάζεις και φλασάρεις μέσω twrp.
Για το scorpio η έκδοση είναι πολύ παλιά και ίσως χρειαστεί να περάσεις πρώτα official με miflash και μετά πάλι νέο twrp και την τελευταία dev.
Περίμενε να σου πουν οι πιο έμπειροι...
2) Επίσης έχω ένα mi note 2 με miui 7 by xiaomi-miui.gr gtv 5.12.17 developer, αυτή αναβαθμίζετε αυτόματα ή πρέπει να την περάσω τη νέα μέσα στο κινητό όπως έκανα και με το δικό μου?