Ναι προχωράς. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα!
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
- Οδηγός
- RedMi 3/PRO
-
-
Το έκανα και μπορώ να πω ότι η διαφορά με την unofficial rom φαίνεται εντυπωσιακή. Σε ευχαριστώ πολύ για τον λεπτομερέστατο οδηγό σου καθώς και για την άμεση σου απάντηση στην ερώτηση/απορία μου.
-
Παιδια καλησπερα , ειμαι καινουργιος στην XIAOMI , εχω ενα redmi 3 pro , προσπαθησα αφου πηρα αδεια ξεκλειδωματος να βαλω την τελευταια ελληνικη ΡΟΜ αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα ...μενω περιοχη Χαλανδριου , μηπως μπορει καποιος να αναλαβει αυτη την διαδικασια εστω και με καποια πληρωμη ?
Ευχαριστω πολυ ,
Βασιλης Καλαθακης. -
Καλησπέρα @vasileios kalathakis και καλώς ήρθες στην παρέα μας
Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια συσκευή έχεις και με ποια ρομ ώστε να μπορέσουμε να σε καθοδηγήσουμε στα επόμενα βήματα -
Έχω και εγώ το ίδιο θεματάκι. Πιο συγκεκριμένα έχω κολλήσει στη διαδικασία ξεκλειδώματος.
Φοράω global stable όπως ήρθε από το μαγαζί.
Έχω πάρει κωδικούς ξεκλειδώματος, έχω περάσει το mi account στο κινητό και μου δίνει μνμα
κατά τη διαδικασία ξεκλειδώματος
Couldn't verify device
Current account is different from the account info on the device.
Πρέπει να περάσω με fastboot καμία developer και μετά να επαναλάβω; Αν υπάρχει εύκαιρο κάποιο λινκ, γιατί στα στικυ δεν είδα κάτι. -
Ο/H zero έγραψε:
Πρέπει να περάσω με fastboot καμία developer και μετά να επαναλάβω;
-
@zero και @vasileios kalathakis, αν δεν έχετε κάνετε καθαρή εγκατάσταση καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα, θα γλιτώσετε από πολλά προβλήματα αργότερα
-
Καλημερα, ακολουθησα εναν οδηγο για να βαλω official rom στο redmi 3S, και κανοντας ολα τα βηματα σωστα (πιστευω)
μ εβγαλε αυτο το μηνυμα. "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)"
μετα κατεβασα μια αλλη rom και ελαβα το μηνυμα Catastrophic Failure, Receiving Hello packet.
Μετα ηρθα σε αυτον τον οδηγο εδω, και κατεβασα την κινεζικη ρομ και παλι καταστροφικ.
Να αγχωθω? Να βγω γυμνος και να φωναζω βοηθεια?
Κατι σιγουρα εκανα λαθος.. μακαρι να ξερα τι. -
-
το κινητο μου ειναι το redmi 3S.
Oσο και αν ντρεπομαι, ακολουθησα τον οδηγο του redmi note 3 και μετα αυτον εδω. double fault.
παρολαυτα οταν κατεβασα ρομ πηγα απτον official και κατεβασα για ρεντμι 3S/ Prime.
απλα η διαταξη στον φακελο οταν τον εκανα εχτρακτ δεν ηταν images, flash all κτλ οπως εδειχναν οι φωτος, και προβληματιστηκα.
απο τι καταλαβα εχω κανει ενα τουρλου με πολυ παραπανισιο αλατι.
το κινητο στην κατασταση που ειναι τωρα μπορει να μπει σε fastboot mode. επισης ειναι ξεκλειδωμενο το bootlock το τσεκαρα στην αρχη οπως ελεγαν τα guides (δε θυμαμαι αν λεγεται ετσι. )
οποτε οχι δεν εχω κατεβασει τα σωστα αρχεια. τι κανουμε τωρα? -
Εδω είσαι...τα έβαλα όλα γιατί από το κινητό είναι δύσκολο να κάνω διαχωρισμό...
Για να αλλάξεις σε Official και μετά σε Ελληνική πρέπει να κάνεις τα παρακάτω βήματα με την σειρά:
1. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Αναμονή για έγκριση, αφού πάρω έγκριση θα συνέχιζα στο επόμενο βήμα
2. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Για να είμαι σίγουρος ότι η συσκευή είναι όπως βγαίνει από το εργοστάσιο
3. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Για να είμαι σίγουρος ότι ο bootloader δεν έχει ξεκλειδωθεί, μόνο αν βγάλει "false" θα συνέχιζα παρακάτω !!!!
Αν δεν θες να συνεχίσεις για ελληνική, σταματάς εδώ, αλλιώς πας για τα επόμενα βήματα
4. Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader
5. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
Ο τρόπος είναι ίδιος για όλες τις συσκευές, τα αρχεία αλλάζουν τα οποία είναι αυτά:
α) Redmi 3S/3X (land)------------------------------------------------------->twrp3.0.2-0_by_mic_land
β) Ελληνικές ρομ stable/developer ----------------------------------------> Xiaomi RedMi 3S (Land)
-
Άκουσε με προσεκτικά...
Βάλε το κινητό σε download mode...
Ακολούθησε κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό και όπου κολλήσεις ρωτάς..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα