Redmi Note 3 pro με official china stablerom, γιατί δεν δοκιμάζεις να πας σε official global rom που έχει έτοιμο το play store και σύντομα θα πάρει και Ελληνικά ?
Οι china rom πολλές φορές έχουν θέματα με το play store.
Τι πρέπει να κάνω;Δεν έχω ιδέα;Εγώ ξέρω ότι το κινητό ήρθε από Κίνα με εγκατεστημένο το play store και δεν είχα κανένα θέμα και αυτά που λες μου φαίνονται κινέζικα.
Για αρχή άλλαξε την συσκευή που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε Redmi Note 3 Pro.
Τα Xiaomi δεν είναι συσκευές από Ελλάδα που τις έβγαλα από το κουτί και "παίζουν", πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ώστε να μπορείς να τις επαναφέρεις σε τυχών κολλήματα όπως στην περίπτωσή σου, μιας και δεν υπάρχει υποστήριξη (το φόρουμ εδώ είναι fun club που ναι μεν βοηθάει αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημο service)...είσαι εσύ και η συσκευή...και εμείς εδώ από το φόρουμ
Εντάξει με το προφίλ.Τώρα πάμε στα δύσκολα, έλεγχος bootloader; Θα προσπαθήσω να το κάνω και επανέρχομαι.Πάντως παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρων.
Το ήξερα από την αρχή ότι θα είχα θέμα με τον έλεγχο.Στο πρώτο βήμα όταν βάζω (cd C:\adb) μου λέει ότι:Tο σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου.Τι δεν κάνω σωστά;