Αν δεις κανένα τέτοιο μήνυμα να το πάρεις σε παρακαλώ ScreenShot και να το ανεβάσεις να το δω.Ο/H Giannisagal έγραψε:
γιατί αυτό το μήνυμα περί ιού που σου ανέφερα μου το πετάει (όχι συνέχεια βέβαια) εδώ στο φόρουμ μας και μόνο.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν δεις κανένα τέτοιο μήνυμα να το πάρεις σε παρακαλώ ScreenShot και να το ανεβάσεις να το δω.Ο/H Giannisagal έγραψε:
γιατί αυτό το μήνυμα περί ιού που σου ανέφερα μου το πετάει (όχι συνέχεια βέβαια) εδώ στο φόρουμ μας και μόνο.
Εφ'όσον έκανες Wipe τα Data είναι λογικό να τα χάσεις όλα.Ο/H stef08 έγραψε:
έκανα wipe μόνο cashe ,dalvic cashe και data σβήστηκαν όλα από το τηλέφωνο και εστησα από την αρχή
Να αποφεύγεις να κάνεις Wipe System, γιατί δε θα μπορεί να κάνει Boot η συσκευή και θα έχεις μόνο Recovery & Fastboot Mode μετά.Ο/H stef08 έγραψε:
Ναι,ειχα την εντύπωση ότι με wipe system θα έσβηναν όλα και όχι με data
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν δεις κανένα τέτοιο μήνυμα να το πάρεις σε παρακαλώ ScreenShotΟ/H Giannisagal έγραψε:
Υπάρχει μια διαφήμιση εδώ που λέει για Antivirus και μόλις διαπίστωσα ότι υπάρχει μια στις 2 περιπτώσεις που μου το βγάζει να έχω πατήσει πάνω της....... Ομολογώ...... όχι με 100% σιγουριά ότι έχω πατήσει πάνω της όμως.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν δεις κανένα τέτοιο μήνυμα να το πάρεις σε παρακαλώ ScreenShotΟ/H Giannisagal έγραψε:
Υπάρχει μια διαφήμιση εδώ που λέει για Antivirus και μόλις διαπίστωσα ότι υπάρχει μια στις 2 περιπτώσεις που μου το βγάζει να έχω πατήσει πάνω της....... Ομολογώ...... όχι με 100% σιγουριά ότι έχω πατήσει πάνω της όμως.![]()
![]()
![]()
![]()