[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Καλησπερα, έχω πρόβλημα συνομιλίας, πολλές διακοπές δεν με ακούνε και δεν ακούω, έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? συσκευή redmi note 2
-
-
Να επισημάνω εδώ ότι, τουλάχιστον στο δικό μου mipad, όταν περάσω τη ROM από cwm, αφου τελειώσει η εγκατάσταση, απλά δεν την περνάει και παραμένει στην παλιά. Περνάει όμως αν γίνει μέσω updater. Επίσης, αν και πέρασα το SuperSU.zip μέσω recovery, δεν μπήκε ποτέ.
Να σημείωση ότι το ίδιο γινόταν και με τις προηγούμενες ρομ.
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Μπήκε και στο redmi note 3 pro χωρίς πρόβλημα (τουλάχιστον εμφανές...
).Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε...
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Να επισημάνω εδώ ότι, τουλάχιστον στο δικό μου mipad, όταν περάσω τη ROM από cwm, αφου τελειώσει η εγκατάσταση, απλά δεν την περνάει και παραμένει στην παλιά. Περνάει όμως αν γίνει μέσω updater. Επίσης, αν και πέρασα το SuperSU.zip μέσω recovery, δεν μπήκε ποτέ.
Να σημείωση ότι το ίδιο γινόταν και με τις προηγούμενες ρομ.
Θα πρέπει να κάνετε Flash την ROM από το CWM Recovery στο System που είναι Active και όχι σε αυτό που είναι σε αδράνεια.
Την επιλογή του Active Partition την κάνετε από το μενού Advanced => Active System στο CWM Recovery -
-
Έχει τύχει σε κάποιον, μετά την αναβάθμιση, να μην ανοίγει η καρτέλα ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις και να πετάγεται στην αρχική οθόνη?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
o touch assistant θα βοηθήσει στο χρήση με το ένα χέρι σίγουρα,σαν κάτι να του λείπει όμωςxiaomi redmi note 3 pro(GTV-7.3.2)
-
προσπαθησα να περασω την ρομ μεσα απο Αναβάθμιση Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης, δεν περαστηκε και με πεταξε στο TWRP-Recovery,απο εκει τωρα δεν κανει τιποτα οθτε επανεκινηση οθτε περναει την καινουργια ουτε την παλια, ξαναγυρναει στο [b]TWRP-Recovery. τι κανω??? ειχα την προηγουμενη ελληνικη[/b]
-
Ο/H xristosan έγραψε:
προσπαθησα να περασω την ρομ μεσα απο Αναβάθμιση Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης, δεν περαστηκε και με πεταξε στο TWRP-Recovery,απο εκει τωρα δεν κανει τιποτα οθτε επανεκινηση οθτε περναει την καινουργια ουτε την παλια, ξαναγυρναει στο [b]TWRP-Recovery. τι κανω??? ειχα την προηγουμενη ελληνικη[/b]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα