Ωραιο χαρακτηριστικο αλλα για συσκευες των 5,5 ιντσων και πανω.Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ωραιο σαν λειτουργία το touch assistant αλλά ορισμένες φορές εμποδίζει στην πλοήγηση..! Δε βρίσκω καποιο σημείο που να μην "ενοχλεί". Κατά τα άλλα η ρομ είναι κομπλε!!
[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Παιδιά Καλημέρα. Με την τελευταία Ρομ στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις με πετάει στην αρχική οθόνη στο MI3 είναι πρόβλημα της Ρομ.
Υ.Γ. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά της τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 14 ώρες τη μέρα στη δουλειά και δεν μπόρεσα να διαβάσω. -
Και σε redmi note 3 pro (kenzo) ολα καλα .
Μετά την αναβαθμιση δεν μπορω να αλλαξω το lock style (customize) , ενω το βαζω στο backup style , αλλά και σε άλλα styles που δοκιμασα , τιποτα ειναι κολλημενο σε ενα σταθερο . Ωραιος ο βοηθος οθονης , αλλα θα ηθελα να μπορω να βαλω και το gps .
Σταθερη φαινεται γενικα η ρομ , μπραβο παιδια συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια σας. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα κατεβάσετε την προηγούμενη Version.
Θα την βάλετε στην συσκευή σας (όταν είστε σε TWRP Recovery μπορείτε να βάλετε ROM στην συσκευή σας αν συνδεθείτε στο PC).
Θα προχωρήσετε σε Wipe System - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache από το TWRP.
Θα δοκιμάσετε Install της GTV-6.5.12.
Αν δεν πετύχει θα δοκιμάσουμε με adb sideload το flash της ROM.
ΧΙλια ευχαριστω ειναι λιγα για το φιλο lallasgr που καταφερε με κοπο να το επαναφερει.
Χρηστες σαν τον φιλο lallasgr πραγματικα τιμουν το site. -
Ο/H Geowrc έγραψε:
Παιδιά Καλημέρα. Με την τελευταία Ρομ στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις με πετάει στην αρχική οθόνη στο MI3 είναι πρόβλημα της Ρομ.
Υ.Γ. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά της τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 14 ώρες τη μέρα στη δουλειά και δεν μπόρεσα να διαβάσω.
Κατέβασε το cloud print από το Google play αν δεν το έχεις,αν το έχεις ενεργοποιησε το
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
-
-
Ο/H stef08 έγραψε:
Ο/H Geowrc έγραψε:
Υ.Γ. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά της τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 14 ώρες τη μέρα στη δουλειά και δεν μπόρεσα να διαβάσω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Φίλοι μου εχω ενα πρόβλημα με τα εικονίδια.
Είχα την 6.1 και μετά την αναβάθμιση αυτή όλα τα εικονίδια της google γύρισαν στα παλιά άσχημα εικονίδια τις xiaomi ενώ
τα είχα ενημερωμένα original της google χωρίς το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο....Δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πακέτο με εικονίδια.
Νομίζω είχα βάλει κάποιο θεμα αλλα δεν θυμάμαι ποιο είχα.
Μπορεί να μου πει κάποιος? -
-
Πως μπορώ να γυρίσω στην 6.1 ρε παιδιά?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-