Για το Redmi 3 / Pro όχι για τα Note, όπως φαίνεται και στον πίνακα του πρώτου post.Ο/H fanatic έγραψε:
[GTV-6.5.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 21/5 19:19)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H ChiLongQua έγραψε:
τις xiaomi ενώ
τα είχα ενημερωμένα original της google χωρίς το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο..
-
Καλημέρα. Ένα Ευχαριστώ στον @MIUI_ART που το ξενυχτίσαμε χτες αλλά τελικά καταφέραμε να επαναφέρουμε το Redmi 3 της γυναίκας. Μπράβο του (το οποίο βέβαια είναι λίγο, ανάλογα μ' αυτό που κάνει αυτός και τα υπόλοιπα παιδιά).
Σημείωση: μετά το χθεσινό, το πρωί κέρδισα και το μετάλλιο της "TEFAL" στο μέτωπό μου , σας παρακαλώ να προστεθεί στην συλλογή μου. -
Ο/H bzanios έγραψε:
Σημείωση: μετά το χθεσινό, το πρωί κέρδισα και το μετάλλιο της "TEFAL" στο μέτωπό μου , σας παρακαλώ να προστεθεί στην συλλογή μου.
... επεισοδιακη νύχτα ... και πιο επεισοδιακό πρωινό..
-
-
@skargas
touch assistant: Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες ρυθμίσεις ---> Βοηθός αφής
Κάνε και ένα ποστ το antutu score να πάρεις το μετάλλιο εδώ Antutu score από τα xiaomi -
-
Ο/H z953rr έγραψε:
Παιδια τελικα το MI NOTE PRO θα παρει δικια μας αναβαθμιση αυτη τη βδομαδα??
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ChiLongQua έγραψε:
τις xiaomi ενώ
τα είχα ενημερωμένα original της google χωρίς το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο..
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H z953rr έγραψε:
Παιδια τελικα το MI NOTE PRO θα παρει δικια μας αναβαθμιση αυτη τη βδομαδα??
-
Ο/H z953rr έγραψε:
συγγνωμη που ξαναρωτω ,αλλα εχει βγει αγγλοκινεζικη.εμεις χρησιμοποιουμε global??(την εχω κατεβασει στο πισι)
=> MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H z953rr έγραψε:
συγγνωμη που ξαναρωτω ,αλλα εχει βγει αγγλοκινεζικη.εμεις χρησιμοποιουμε global??(την εχω κατεβασει στο πισι)
=> MIUI ROM for Xiaomi Mi Note Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
小米Note顶配 MIUI7 6.5.21 主题破解/悬浮球/Xposed/双击锁屏/CPU调节/布局切换/Wi..._小米Note论坛_移动叔叔
την κατεβασα κ την δοκιμασα ,αλλα πολυ κινεζια...(ξαναγυρισα στην δικια μας βεβαια)την αναφερει σαν beta 6.5.21.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα