Καλησπέρα στη κοινότητα μολις εκανα παραγγελία απο το honorbuy το pro σε λευκό και επεξεργάζονται τη παραγγελία που θα μου σταλεί απο την αποθήκη της στην Ευρώπη. Να τους ζητήσω να μου αφήσουν την κινέζικη rom? ..και αν ναι πως θα βάλω το google play store?
εχω πάρει πολλες φορές και ειναι super αξιόπιστο site...
Η αγγλοκινέζικη λογικά δεν εχει το playstore αλλα υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί χωρις root και cutom recovery ωστε να μη χανω τα official updates σωστα? ή καλύτερο είναι το ξεκλίδωμα και η ελληνική ρομ...τι λέει η εμπειρία σου Octaviastikos?
εχω πάρει πολλες φορές και ειναι super αξιόπιστο site...
Η αγγλοκινέζικη λογικά δεν εχει το playstore αλλα υπάρχει τρόπος να εγκατασταθεί χωρις root και cutom recovery ωστε να μη χανω τα official updates σωστα? ή καλύτερο είναι το ξεκλίδωμα και η ελληνική ρομ...τι λέει η εμπειρία σου Octaviastikos?
Ευχαριστώ φίλε πες μας και πόσο έκανε να έρθει όταν παραλάβεις γιατί λογικά πρέπει να το πήρες από ευρωπαική αποθήκη.
Παρέλαβα το λευκό pro σήμερα δηλ εκανε 2 εργάσιμες να μου έρθει...
φοράει την miui by xiaomi.eu 7.2.13.0 (MAACNDB) STABLE, αντε να δω τώρα τι θα κάνω τωρα για να περάσω ελληνική rom...την παντρεύτηκα τη rom? ...τα φώτα σας
Παρέλαβα το λευκό pro σήμερα δηλ εκανε 2 εργάσιμες να μου έρθει...
φοράει την miui by xiaomi.eu 7.2.13.0 (MAACNDB) STABLE, αντε να δω τώρα τι θα κάνω τωρα για να περάσω ελληνική rom...την παντρεύτηκα τη rom? ...τα φώτα σας
Πολύ γρήγοροι μπράβο!!! Να το χαρείς όσο δεν πάει φίλε μου και ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!