Φίλε @Κάτοικε Του Φεγγαριού, official global stableείναι.
Πάτα update now να δεις, θα κάνει ενημέρωση, εκτός και αν είναι η τελευταία έκδοση αυτή!
Ελληνικά στο μενού έχει?
OffTopic
Παιδιά συγγνώμη που σας χάλασα το πάρτι..το Σαββ/κο είναι φορτωμένο και πριν λίγο με επισκέφτηκε η γαστρεντερίτις η ασυμπτωματική...ένα συγκρυάκι μόνο, τιποτ' άλλο...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Φίλε @Κάτοικε Του Φεγγαριού, official global stableείναι.
Πάτα update now να δεις, θα κάνει ενημέρωση, εκτός και αν είναι η τελευταία έκδοση αυτή!
Ελληνικά στο μενού έχει?
OffTopic
Παιδιά συγγνώμη που σας χάλασα το πάρτι..το Σαββ/κο είναι φορτωμένο και πριν λίγο με επισκέφτηκε η γαστρεντερίτις η ασυμπτωματική...ένα συγκρυάκι μόνο, τιποτ' άλλο...
Μήτσε περαστικά φίλε !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι ειχε ελληνικα στο μενου. δεν μου εχει εμφανισει καποιο update ακομη. μολις ειδα οτι η τελυταια version της global ειναι η V8.1.1.0.MHOMIDI. το προβλημα ειναι οτι εχει προεγκατεστημενο ενα προγραμμα και πεταει διαφημισεις τελευταια
Κατέβασε αυτήν, την (παλαιότερη) dev (προσοχή την recovery και οχι την fastboot), πέρασε την στο φάκελο "downloaded rom" στο internal storage του κινητού, μετά άνοιξε την εφαρμογή Updater (συνήθως στο φάκελο Tools) και από κει τις τελίτσες πάνω choose update package, διάλεξε το zip που κατέβασες και φλάσαρέ το. Μετά αυτή θα σου βγάλει update.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
ευχαριστω. κατεβαζω την (recovery) rom για Redmi Note 3 Qualcomm;σωστα;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην moonresident: update: κατεβασα τη rom αλλα δυστυχως δεν υπαρχει τετοιος φακελος στο internal storage. επισης, στην εφαρμογη updater οταν διαλεγω ''choose update package'' μου βγαζει ''install file explorer first''. να υποθεσω οτι απο το καταστημα που παρελαβα διεγραψαν το προγραμμα file explorer? τι προτεινετε? ().
Καλησπερα στην ομαδα!
Παρελαβα ενα Μι5 pro, με κλειδωμενο bootloader...
Εκανα την διαδικασια που χρειαζοταν και τωρα ειναι ξεκλειδωμενος.
Μπορω να χρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο για να περασω την xrtv stable, η πρεπει να κανω την διαδικασια με τα cmd και abd?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Κατέβασε αυτήν, την (παλαιότερη) dev (προσοχή την recovery και οχι την fastboot), πέρασε την στο φάκελο "downloaded rom" στο internal storage του κινητού, μετά άνοιξε την εφαρμογή Updater (συνήθως στο φάκελο Tools) και από κει τις τελίτσες πάνω choose update package, διάλεξε το zip που κατέβασες και φλάσαρέ το. Μετά αυτή θα σου βγάλει update.
κατεβασα τη rom αλλα δυστυχως δεν υπαρχει τετοιος φακελος στο internal storage. επισης, στην εφαρμογη updater οταν διαλεγω ''choose update package'' μου βγαζει ''install file explorer first''. να υποθεσω οτι απο το καταστημα που παρελαβα διεγραψαν το προγραμμα file explorer? τι προτεινετε?
Καλησπέρα παίδες, έγραψα χτες και στο thread για τη μετάβαση από lollipop σε marshmallow, αλλά δεν έλαβα κάποια ουσιαστική βοήθεια. Το θέμα μου είναι το εξής: δεν μπορώ να ολοκληρώσω την αρχική εγκατάσταση. Το κινητό δεν είναι δικό μου και ο κάτοχός του δεν το έχει και πολύ με τις ROM κλπ. Όποτε θέλω να του περάσω την global stable, η οποία παίρνει ενημερώσεις κάθε λίγο και λιγάκι. Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Ακολουθώ τη διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα κανονικά;