Σωστά επειδή το κόβω να ξανά ρωτήσει πες του να βάλει την rom χύμα στο δίσκο C και να την κάνει extract here και μετά να επιλέξει τον φάκελο που έκανε extract για flash
Το δοκίμασα και μου έβγαλε άλλο error... Μετά δοκίμασα αυτό που είπε ο φίλτατος @derveni να ρίξω χύμα στο C το αρχείο που κατέβασα και να κάνω αποσυμπίεση αλλά μου έκανε flash σ ένα δευτερόλεπτο. Φυσικά η ρομ δεν πέρασε και είμαι πάλι με την τελευταία XTRV.
Παιδιά τώρα την φλασάρει. Έκανα αυτό που είπε ο @derveni. Τη δεύτερη φορά αντί να πάρω τη ρομ από το C, την πήρα κατά λάθος από τον φάκελο που την είχα κατεβάσει . Είχες δίκιο δαιμόνιε @derveni . Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.
@kyrgeo1978 Αν και όπως μιλήσαμε στο τηλέφωνο ο οδηγός λέει ότι δεν το διακοπτουμε ώσπου να boutari, εγώ εκφράζω προσωπική άποψη τώρα από την στιγμή που είσαι ξεκλείδωτος θα το διεκοπτα και θα το πατούσα το Power πιστεύω είναι εικονικό τόση ώρα, ελοχευει ο κίνδυνος brick όμως αλλά από την στιγμή που έχεις bootloader ξεκλείδωτο θα το τολμούσα, η απόφαση είναι δική σου όμως.