καλησπέρα, ειδή έχω φάει ήδη 2 μέρες και ακόμα όλο προβλήματα βρίσκω, υπάρχει κάποιος ή κάποιο κατάστημα με αμοιβή να μου φλασάρει απλά την global stable (τώρα έχει unofficial με ξεκλείδωτο bootloader) για να μην γίνονται διαφημίσεις στείλτε μου π.μ. ευχαριστώ.
καλησπέρα, ειδή έχω φάει ήδη 2 μέρες και ακόμα όλο προβλήματα βρίσκω, υπάρχει κάποιος ή κάποιο κατάστημα με αμοιβή να μου φλασάρει απλά την global stable (τώρα έχει unofficial με ξεκλείδωτο bootloader) για να μην γίνονται διαφημίσεις στείλτε μου π.μ. ευχαριστώ.
Καλησπερα,
για αμοιβη δεν ενδιαφερομαι αλλα αν προσπαθεις να ακολουθησεις αυτον τον οδηγο και εχεις κολλησει καπου ευχαριστως να βοηθησω αν μου πεις που ειναι το προβλημα.
παιδιά περνάω κανονικά απευθείας global dev με αυτον το οδηγο ετσι; σε κενζο με ξεκλείδωτο boutloader kai gtv 6.6.18 τωρα. εχω κατεβάσει την τελευταία fastboot global dev. ποιο miflash να τρεξω; 2016.08.30.0??? ειμαι οκ με αυτο;
θα κάνω μια τελευταία απόπειρα τώρα και από 2ο υπολογιστή,
έχω το Redmi note 3 με unofficial rom και unlocked και θέλω να περάσω την stable global (όχι dev)
τα έχω κατεβάσει όλα βάση των οδηγιών αλλά όταν πάω να εκτελέσω το miphone μου βγάζει αυτό και δεν βρίσκω την εφαρμογή για να προχωρήσω στο φλασάρισμα