Τώρα φοράω στο MI5 3/64 την Global DEV.Επειδή έχω κάποια θέματα με ακουστικό που διαπίστωσα οτι είναι θέμα software μπορώ να κάνω flash την global dev σύμφωνα με τον οδηγό?Αν κάνω flash την global stable θα υπάρξει θέμα brick μήπως?Έχω ξεκλειδώσει τον bootloader...
Καλή χρονιά σε ολο το φορουμ!!!
Επειδή προετοιμαζομαι για την παραλαβή του mi5 έχω δύο ερωτήσεις
1) Στο xiaomiflash βαζω τον φάκελο οπως δειχνω στην εικόνα? δεν τον ανοίγω έτσι?
2)Κατω κατω στο νέο xiaomiflash επιλέγω ''clean all''? και τερμα κατω δεξιά το αφήνω ''flash_all.bat''?
Πολύ καλός και αναλυτικός οδηγός!Επιτέλους άνοιξε το τηλέφωνο μετά από την βλακεία που έκανα και το brickαρα...ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος και πέρασα την fastboot global developer 6.12.29 προσωρινά μέχρι να ξανασχοληθώ και να περάσω την ελληνική.ευχαριστώ πολυ!
Σύμφωνα,πάντως με όσους αχολούνται αρκετά με αυτά,είναι πολύ σημαντικό!!! ο φάκελος που εξάγουμε τη ROM ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ - και κατά προτίμηση μέσω WinRAR,εξάγουμε στο C:\ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ - Καλή επιτυχία!
Σύμφωνα,πάντως με όσους αχολούνται αρκετά με αυτά,είναι πολύ σημαντικό!!! ο φάκελος που εξάγουμε τη ROM ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ - και κατά προτίμηση μέσω WinRAR,εξάγουμε στο C:\ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ - Καλή επιτυχία!
Ναι είναι βασικός κανόνας αυτός. Στους περισσότερους οδηγούς το τονίζουμε αυτό για αποφυγή συγκεκριμένων προβλημάτων!
Καλησπέρα στη καλύτερη κοινότητα! Καλή χρονια με όσο λιγότερα brickarismata γίνεται.
Έχω το Redmi Note 3 με Unofficial Rom και ξεκλείδωτο bootloader. Θέλω να περάσω κάποια official rom μέσω fastboot. Υπάρχει κάποια που να υποστηρίζει πλέον και ελληνικά ή μονο Αγγλοκινέζικα; και 2ον χρειάζεται να είναι 64bita τα windows; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.