Αυτό έχει ξανα συμβεί κάποιες φορές αλλά δεν είναι κανόνας.....
Γιωργο δευτερη φορα flash με το miflash beta κανει το ιδιο
ενω το κανει κανονικα μετα απο λιγο το κινητο κανει reboot,boot και ανοιγει χωρις προβλημα
το miflash beta συνεχιζει να δειχνει οτι φλασαρει
Αλλα και ετσι, το προτιμω, φλασαρει τις καινουργιες rom χωρις προβλημα και τις 2 φορες δεν κλειδωσε ο bootloader με clean all
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
αν το Mi flash είναι μόνο για SnapDragon γιατί η Xiaomi το δίνει σαν το εργαλείο flash για όλες τις συσκευές στο χώρο που έχει τις fastboot rom?
Γιατί δουλεύει κανονικά και σε MTK επεξεργαστές όταν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος! Αλλά όταν είναι κλειδωμένος δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για MTK! Εκεί χρησιμοποιείς το SP Flash Tool!!
Δηλαδή εγώ που είμαι με ξεκλείδωτο bootloader, ελληνική dev, μάλλον πρόβλημα hardware (αν θες δες εδώ), και πρόβλημα με την αναγνώριση στο sp flash tools (αν δεν βαριέσαι δες και δω) μπορώ να δοκιμάσω και με Mi flash πριν το σπάσω??
@thstamou βεβαίως και μπορείς! Από τη στιγμή που έχει ξεκλείδωτο bootloader,
1) κατεβάζεις την official rom Που θες να περάσεις
2) Βάζεις το κινητό σε fastboot mode
3) Φλασάρεις κανονικά με το MiFlash επιλέγοντας τον αποσυμπιεσμένο φάκελο της ρομ (καλό είναι να βάλεις την ρομ στο C:\)
Προϋπόθεση να είσαι 100% σίγουρος ότι οι drivers είναι σωστά περασμένοι και αναγνωρίζεται κομπλέ το κινητό!
Στο hermes πάντως ελάχιστοι φλασάραμε τότε με sp flashing tool, οι πιο πολλοί φλασάραμε με mi flash και εκείνο τον περιβόητο οδηγό του @caeser .
Αλλά είχαμε helio mtk x10 χωρίς κλειδωμένα Bootloader.
έχω το redmi 4prada, προσπαθώ να φλασάρω την china dev ώστε να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader στη συνέχεια κ το miflash εμφανίζει συνέχεια μήνυμα "flash tz error", μπορεί κάποιος να βοηθήσει; το αγόρασα κ φοράει fake rom, δυστυχώς, επίσης οι drivers έχουν εγκατασταθεί σωστά κ αναγνωρίζει τη συσκευή. Πως μπορώ να περάσω dev rom για να ξεκλειδώσω τον bootloader, ούτε με το updater γινεται κάτι. ευχαριστώ εκ των προτέρων